Acer Liquid Leap+ Akıllı Aktif Bileklik

Liquid Leap

Acer , WMC’de (Mobil Dünya Kongresi’nde) akıllı Aktif Bileklik ürünlerinin yeni nesli Acer Liquid Leap+’ı tanıttı.

Esnekliği simgeleyen bu yeni giyilebilir cihaz, artık desteklenen tüm işletim sistemleriyle (Windows, Android, iOS) senkronize olup bağlantı kurabiliyor ve 1” OLED dokunmatik ekranı o anki modunuza göre dilediğiniz bilekliğe yerleştirilebiliyor. Hayat attığınız adımlardan çok daha fazlası ve Liquid Leap+ eylem, hareket, kayıt ve esneklik demek.

Liquid Leap+‘ın en Önemli amacı kullanıcı esnekliği sunmak. Liquid Leap+‘ın modern, minimalist, düğmesiz tasarımıyla abartısız bir zarafete sahip. Fakat özellikleri görünümünün çok daha ötesinde; ultra ince 1” dokunmatik ekranı dayanıklı ve değiştirilebilir plastik bir bilekliğin içine yerleştirilmiş olup kıvrımlı yüzeyi tensel teması minimuma indirerek vücut sıcaklığını düşürmeyi amaçlıyor.

Liquid+Leap

Acer Liquid Leap+ her zaman iletişimde kalmaya hem ihtiyacı olan hem de bunu isteyen aktif dijital kullanıcılar için ideal bir akıllı giyilebilir cihaz. Kullanıcının adımlarını, koştuğu mesafeyi ve yakılan kalorileri kaydederek spor yaparken iyi bir yardımcı oluyor. Aktif bilekliğin çekirdek modülü su geçirmezlik sertifikası (IPX7 sınıfı) sayesinde 7/24 giyilebiliyor. “Oynat”, “duraklat”, “önceki” ve “sonraki şarkı” gibi müzik kontrol fonksiyonları tercih ettiğiniz melodilere kolayca adapte edilebilirken, bildirimleri asla önemli bir e-posta, takvim randevusu veya SMS’in kaçırılmamasını garanti ediyor.

Liquid Leap+‘ın içindeki giyilebilir teknoloji, düşük enerji harcayan Bluetooth 4.0 aracılığıyla Acer Leap Manager uygulaması ve Android, Windows, veya iOS akıllı telefonlar ile iletişim halinde.

Hafif ve şık Liquid Leap+ çeşitli renk bantlarıyla birlikte satın alınabiliyor: Kömür Siyahı, Fuşya Pembesi ve Küf Yeşili.

Acer Liquid Leap+, EMEA’da Mart ayından itibaren 79 başlangıç fiyatıyla temin edilebilecektir.

Ödüllü Tasarımıyla En Hafif 5 inç LTE Akıllı Telefon