AC Valhalla için yeni güncelleme! Hatalar giderildi

AC Valhalla için yeni güncelleme

Assassin’s Creed serisinin en son oyunu olan Valhalla için yeni bir güncelleme daha yayınlandı. Güncelleme genel itibariyle oyundaki hataları gideriyor ve bazı yenilikler getiriyor.

AC Valhalla için yeni güncelleme! Hatalar giderildi. Oyun sektöründeki en köklü serilerden biri olan Assassin’s Creed kısa süre önce Valhalla ile karşımıza çıkmıştı. Valhalla genel yapı itibariyle kendisinden önceki Odyssey ve Origins ile benzer bir kalıba sahipti.

Ubisoft oyunu ilk satışa sunduğunda bazı hataların olduğunu ve bu hataların zamanla düzeltileceğini açıklamıştı. Şimdiye kadar bu hataların pek çoğu zaten düzeltildi. Gelen son güncellemede kalan hataları düzeltmesinin yanı sıra oyuna bazı ek özellikler de kattı. Dilerseniz son güncellemenin notlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

AC Valhalla için yeni güncelleme! Hatalar giderildi

AC Valhalla için yeni güncelleme

River Raid’e yeni ödüller eklendi.
Oyuna (Nightmare) savaş zorluğu eklendi.
Oyuncular artık seçtikleri zorluk ayarına göre iyileşecek:

Kolay ve Varsayılan = %100
Zor = %80
Çok Zor = %60
Kabus = %60

İrlanda ve Francia’da günlük görevleri tamamladıktan sonra XP alamama sorunu düzeltildi.
Çok sayıda UI/HUD sorunu düzeltildi.
Performans ve kararlılık iyileştirildi.
Çok sayıda grafik veya aydınlatma sorunu ortadan kaldırıldı.

Dip not olarak belirtelim. Yamanın PC’deki boyutu yaklaşık olarak 26GB. Yani nereden baksanız normal bir oyun boyutunda. Güncelleme 1.3.1 kodu ile gelecek. Yüklemeyi yaptığınızda yapımdaki pek çok hata da ortadan kalkacaktır. En azından Ubisoft’un iddiası bu yönde.

Huawei yavaş yavaş kabuğunu kırıyor