Roman Abramovich Türk kulübünü satın aldı

3

Ünlü Rus iş insanı olan Roman Abramovich’in Göztepe’yi satın aldığı iddia edildi. İşte detaylar!

Roman Abramovich Türk kulübünü satın aldı! Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken zengin Rus iş adamlarına yaptırım uygulanması gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu yaptırımlardan en çok ilgi çekeni ise hiç şüphesiz ki Birleşik Krallık’ta gerçekleşti. Başbakan Boris Johnson, aralarında  Abramovich’in de bulunduğu pek çok Rus milyarderin mal varlıklarına el konulduğunu duyurmuştu.

Roman Abramovich Türk kulübünü satın aldı

Abramovich Türk kulübünü satın aldı!

Bu kararın ardından Abramovich’in Chelsea kulübünü satma planları da suya düşmüş oldu. Ayrıca kulüp artık mağazalarını açamıyor ve iç saha maçları için bilet satışı bile yapamıyor. Yalnızca kombinesi olan seyirciler maçlara alınırken Chelsea’nin akıbetinin ne olacağı ise futbol dünyasında fazlasıyla merak ediliyor.

1

Hal böyleyken  Abramovich bu sefer de bir başka kulübü satın almak için harekete geçti. Hatta bu kulüp hiç de uzakta değil, Türkiye’den. Bahsettiğimiz takım İzmir’in güzide camialarından olan Göztepe’den başkası değil. Aldığı mağlubiyetler ile kümede kalma yolunda ciddi yaralar alan kulüp için flaş bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Göztepe’nin sahibi Mehmet Sepil, kulübün satışı konusunda Abramovich ile anlaşmaya vardı. Hatta iddialara göre Sepil yakın çevresine karşı “8 yıl sonra canım kadar sevdiğim kulübü vermek zorunda kaldım. Ama emin ellere verdiğim için rahatım.” ifadelerini kullandı.

Hyundai Tucson için Nisan fiyatları açıklandı!