Samsung kamera odaklı yeni modeliyle geliyor!

Samsung kamera odaklı telefon

Samsung yılın ikinci yarısında en önemli modellerini sergiledi. Ancak hepsi bu kadar değil. Samsung kamera odaklı yeni akıllı telefonunu duyurmaya hazırlanıyor. İşte detaylar.

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, Galaxy serisi akıllı telefonlar için bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. 11 Ekim tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte tıpkı Apple etkinliği gibi canlı olarak yayınlanacak. Buraya kadar bir sürpriz yok. Ancak etkinlik davetiyesindeki görselde yer alan bir detay, firmanın kamera odaklı yeni bir akıllı telefon duyuracağını akıllara getirdi. Söz konusu davetiye görselini siz de haberimizin içerisinde görebilirsiniz.

Samsung kamera odaklı yeni modeliyle geliyor!

2018 yılı akıllı telefon sektörü için oldukça heyecan verici geçiyor. Hemen her üretici daha önce denemediği teknolojiler ile karşımıza çıkıyor. Ancak dikkatini çekmiş olmalı, Samsung bu yıl neredeyse hiç risk almadı ve sadece eski modellerini ufak farklar ile yeniledi. Anlaşılan dev üretici sürprizini yılın son çeyreğine saklamış.

Samsung 11 Ekim 2018

Söz konusu davetiye görselinde “4x fun” yani dört kat eğlence ifadesi dikkat çekiyor. Esasında davetiye görselinde başka hiçbir başlık yok. Elbette “4x” ifadesi akıllara sadece kamerayı getiriyor.

SIM kartların sonunu getirecek teknoloji: eSIM (Gömülü SIM kart)

Çift kamera teknolojisi bu yıl oldukça popüler hale geldi. Fakat çift kamera ile birlikte hep 2 kat optik yakınlaştırma gördük. Samsung bu ezberi bozabilir ve dört kat optik yakınlaştırma sunabilir. Bunu dijital yakınlaştırma ile karıştırmamak lazım çünkü optik yakınlaştırmada hiçbir kalite kaybı yaşanmıyor.

Samsung kamera odaklı bir telefon konusunda beklentileri kesinlikle yükseltti. Ancak daha fazla detay için 11 Ekim tarihini beklememiz gerekiyor.