5G corona virüsü mü yayıyor?

5G corona virüsü

5G corona virüsü yayıyor komplo teorilerine bugün YouTube cephesinden de hamle geldi. Bu tip videolar artık YouTube’dan kaldırılacak!

Dünya çapında toplamda 1.3 milyondan fazla kişiyi etkileyen corona virüsü salgını, insanların akıl sağlıklarını da yitirmesine neden oldu. Bireysel karantina için eve kapanan insanlarda yaşanan zihinsel sorunlara bugün bir yenisi daha eklendi. İngiltere’de evet yanlış okumadınız sözde eğitim seviyesi yüksek olan “gelişmiş ülke” İngiltere’de 5G corona virüsü yayıyor diyerek insanlar baz istasyonlarına kundaklamaya başladı.

Bu akıl felci geçirten olay sonrası İngiliz operatörler vatandaşlara 5G teknolojisinin ve baz istasyonlarının COVID-19 virüsünü yaymadığını bu yüzden baz istasyonlarına zarar vermemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Bu olayın ardından kaostan beslenen aciz komplo teoricileri ortaya çıkmıştı.

Zoom uygulaması yasaklandı! Peki neden?

Sosyal medyanın yanı sıra YouTube üzerinden de zeka seviyesi düşük olan insanları etkileyen bu komplo teoricileri için nihayet düğmeye basıldı. YouTube, platformu üzerinden bu tip yalan yanlış bilgi paylaşan videoları direkt olarak kaldıracağını açıkladı.

YouTube sözcüsü, “Tıbbi tedavi aramak yerine, COVID-19’u önlemek için tıbbi olarak asılsız yöntemleri tanıtan videoları yasaklayan açık politikalarımız var. Bu videolar bize bildirildiğinde politikalarımızı ihlal eden videoları hızla kaldırıyoruz. 5G ve COVID-19’u ile ilgili komplo teorileri gibi kullanıcıları zararlı şekillerde yanlış bilgilendirebilecek sınırda içerik önerilerini de azaltmaya başladık.” ifadedelerini kullandı.

Ücretsiz maske e-Devlet üzerinden alınabilecek!

Lütfen siz de kaostan beslenen kişilerin bu tip hiç bir dayanağı olmayan komplo teorilerine inanmayın. Bir dönem ülkemizde kendini gazeteci olarak tabir eden kişiler aşı karşıtı propoganda uygulamıştı. COVID-19‘un aşısı bulunsa senden benden önce direkt vurulacak olan bu sözde gazeteciler de komplo teorileri üzerine yoğunlaşmıştı.

5G corona virüsü

Ancak İngiltere’de yaşanan son olay için son yılların en enterasan olayı diyebiliriz. 5G teknolojisinin yanı sıra diğer teknolojilerin de COVID-19 virüsünü yaymayacağını gönül rahatlıyla söyleyebiliriz. Teknoloji de sadece SAR tehlikesi var. Firmalar da SAR’ı insan vücuduna en az etki edecek şekilde dizginlemiş durumda.

Lütfen bu süreçte yetkililerin söylediklerinden dışarı çıkmayın ve bireysel karantina uygulamanızda daha fazla titiz davranın.