300 adet PlayStation 5 Amazon’da satışa sunuldu: Büyük indirim var

PlayStation 5 Türkiye fiyatı

300 adet PlayStation 5 satışının yapılacağı haber verildi. Birçok oyun sever böyle bir haber bekliyordu. İşte büyük indirim ile beraber verilecek oyun konsolu ile ilgili detaylar.

Sony tarafından geliştirilen PlayStation 5 tüm dünyada büyük bir hayranlık topladı. Hatta bu öyle bir noktaya erişti ki oyunseverler hızlı bir şekilde stokları tüketti. Hatırlayacağınız üzere Japonya’da insanlar birbirlerini ezmişti. Sadece PlayStation 5 almak için bile gözleri dönen birçok oyun sever indirim kapsamında bu konsolu alabilecek.

Amazon Prime Day kapsamında alınacak olan bu oyun konsolu çip krizine rağmen tüm kullanıcılara sunulacak. Yaklaşık olarak 300 adet stok olduğu söyleniyor. Sadece Türkiye için ayrılan bu stok 21 – 22 Haziran arasında satışta olacak.

300 adet PlayStation 5 uygun fiyatla verilecek

Amazon tarafından her yıl düzenli olarak kullanıcılara sunulan Amazon Prime day indirimleri başladı. Üstelik bu indirimler sadece ucuz cihazlar için yapılmadı. PlayStation 5 gibi son derece pahalı bir oyun konsolu indirim kapsamına girdi. Böylece tüketiciler çok daha uygun fiyatlarla sipariş verebildi.

300 adet PlayStation 5

300 adet stokla Türkiye’de satışa çıkan PlayStation 5 oyun konsolu, 7.499 TL üzerinden satışa sunulacak. Bu fiyatın standart fiyatlar ile kıyaslandığında son derece uygun olduğunu söyleyebiliriz. AMD Zen 2 işlemciye sahip olan bu model 16 GB GDDR6 bellek kullanıyor. Dahili depolaması 825 GB boyutunda. Ayrıca 4K çözünürlük sunabiliyor.

Guardians of the Galaxy 26 Ekim’de Xbox, PlayStation ve PC’ye geliyor

Oyun zevkini kat kat arttıran Sony playstation 5 modeli için yarın son gün. İndirimlerden yararlanmak istiyorsanız Amazon resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Peki siz bu oyun konsolu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.