Guardians of the Galaxy 26 Ekim’de Xbox, PlayStation ve PC’ye geliyor

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy, üçüncü şahıs, anlatı odaklı bir aksiyon-macera oyununa dönüştürüldü ve 26 Ekim’de Xbox One, Xbox Series X ve S, PlayStation 4, PS5 ve PC’ye geliyor.

Oyun, Deus Ex: Human Revolution ve Mankind Divided’ın arkasındaki stüdyo olan Eidos Montreal’de geliştiriliyor ve görünüşe göre tek oyunculu, hikaye odaklı DNA, Guardians of the Galaxy’de yerini almış. Oyundaki tek oynanabilir karakter Star-Lord, ancak takım arkadaşları her zaman yanında. Bu, Square Enix’in Tomb Raider stüdyosu Crystal Dynamics tarafından geliştirilen 2020 Avengers oyununun ardından yenilenen Marvel evrenine ikinci adımı. Oyun kesinlikle anlatı tabanlı, tek oyunculu bir oyun değil ve aksiyon ya da macera bölümlerinde de yetersiz kalıyor. Square Enix, Marvel’s Avengers oyunu için çok fazla zaman ve para harcadı ve dokuz ay sonra, hizmet olarak oyun hala karşılığını vermiyor gibi görünüyor. Yenilmezler sadece bir başlangıçtı.

Guardians of the Galaxy

Bir sonraki SE-Marvel oyunu Guardians of the Galaxy için 26 Ekim’de piyasaya sürüleceği açıklandı. Bu sefer Eidos-Montréal dizginleri eline alıyor ve ortaklığı çok farklı bir yöne doğru yönlendiriyor. Oyunun E3’ü bugün tanıtılmadan önce, Eidos gazetecilere Guardians’a kapsamlı bir bakış sundu ve oyun için amaçlarını detaylandırdı. Oyun, tek oyunculu, anlatı odaklı, aksiyon-macera oyunu olacak.  Guardians of the Galaxy’de sadece Star-Lord ve sadece Star-Lord olarak oynayacaksınız. Demarle, “Star-Lord‘u oynamanız gerektiği kolay verilen bir karardı çünküo takımın kalbi, o takımın insan parçası ve özdeşleşebileceğimiz insan parçası” dedi.

Bitcoin toparlanma sinyalleri veriyor!