Star Wars 7 Blu-Ray ve DVD Çıkış Tarihi Belli Oldu

Star Wars 7 Knights Ren Ewoks Killed

2015 yılının en çok izlenen ve tüm sinema tarihinin ikinci en büyük gişe hasılatına sahip filmi; Star Wars 7 Force Awakens’in, DVD ve Blu-ray sürümlerinin satış tarihi “resmen” duyuruldu.

Kısa süre önce sinema dünyasında yayınlanan dedikodular, Star Wars 7: Force Awakens’in Blu-Ray ve DVD sürümlerinin Nisan ayı içerisinde satışa sunulacağını işaret etmişti. Ne var ki, yapımcı stüdyo bu söylentileri ne doğrulamış, ne de yalanlamıştı.

Bununla birlikte, Kuzey Amerika ve Batı Avrupa’da düzenlenen “Duracell promosyonunda” gerçekler, gün ışığı ile buluştu. Gamesradar’ın, Birleşik Krallık’taki büyük bir teknoloji mağazasından paylaştığı fotoğraf, spekülasyonlara son verdi.

Gişe canavarı yapım, 18 Nisan’da hayranlarıyla, DVD ve Blu-ray platformlarında buluşacak.

Star Wars

DVD ve Blu-ray versiyonları; Secrets of The Force Awakens: A Cinematic Journey, The Story Awakens: The Table Read, Building BB-8, Crafting Creatures, Blueprint of a Battle: The Snow Fight, The Visual Magic Of  The Force 2, John Williams: The Seventh Symphony, Silinmiş Sahneler ve Force for Change gibi birbirinden ilginç, sinema salonlarında bulamayacağınız özel bölümler ile iddiasını tepeye çıkarıyor. Filmin beyaz perde versiyonunda silinen 8 sahne, DVD sayesinde evlerimize konuk olacak.

Force Awakens her ne kadar, 5 dalda aday gösterildiği Akademi Ödülleri’nde, hiçbir kademede Oscar heykelciği ile kavuşamayarak, bu alanda hayal kırıklığı yaratsa da, 2.2 milyar dolarlık gişe hasılatı ile akıl almaz rekorları kırmayı başardı.