Subway Surfers’ın yeni durağı Arabistan oldu

Subway Surfers’ın yeni durağı Arabistan oldu

Subway Surfers yeni güncelleştirme ile bizleri Arabistan’a götürüyor.

Yeni Güncelleştirme ile beraber Arabistan’da, keyifli bir yolculuğa çıkıyoruz. Güncelleştirilmiş oyun, yeni bir karakteri içinde barındırıyor. Yeni karakterin ismi: Amira. Oyunun Yapımıcısı Kiloo Games, kapsamlı bir güncelleştirmeyi; oyuncuların kullanımına sunuyor.

Oyuna gelen güncelleştirme; tüm taşınabilir cihaz işletim sistemlerini kapsıyor. Android kullanıyorsanız, Google’ın Alışveriş Mağazası Google Play Store’a uğrayıp oyunu güncelleyebilirsiniz. Güncellenmiş oyunu oynamak için Android sürümünüzün 2.3.3 ve üzeri olması gerekiyor. Eğer oyunu; iOS üzerinden oynayacaksınız, Apple’ın alışveriş mağazası AppStore’a uğramanız gerekiyor.

Oyunu iOS üzerinden oynamak için iOS sürümünüzün 6.0 ve üzeri olması gerekiyor. Bir Windows Phone kullanıcısıysanız, Windows Mağazasından; oyunu güncelleştirmeniz gerekiyor. Windows Mobile işletim sisteminizin; Windows 8.1 ve üzeri olması gerekiyor. Bir sonraki durağımız ne olacak? Bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz. O zaman da gelene kadar yolcuğa devam edeceğiz.

Surface Pro 3 Klonu: Cueb i9!