26 dolara akıllı bileklik; Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3

Xaiomi bugün gerçekleştirdiği etkinlikte yeni akıllı bilekliği Mi Band 3’ü de tanıttı. Xiaomi Mi Band 3 özellikle 26 dolarlık uygun fiyatı ile ön plana çıkıyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

Teknoloji sektörünün önemli isimlerinden biri olma konusunda emin adımlarla ilerleyen Xiaomi, yeni akıllı bilekliği Mi Band 3’ü tanıttı. Bir süredir teknoloji gündeminin de önemli başlıklarından biri olan Mi Band 3, 26 dolarlık uygun fiyatı ve kullanıcılara sunduğu özellikler ile ön plana çıkıyor.

Sudan ucuz akıllı bileklik; Xiaomi Mi Band 3

Öncelikli olarak şunu belirtelim. Xiaomi Mi Band 3 hali hazırda selefinin sahip olduğu özelliklerinin tümüne hakim bir cihaz. Yani Mi Band 3 ile nabzını kontrol edebilir, ya da adımlarınızı sayabilirsiniz. Bunun haricinde Mi Band 3 ile gelen aramaları cevaplandırmanız da mümkün kılınmış.

128 x 80 piksel çözünürlüğünde 0.78 inçlik OLED ekran ile gelen akıllı bilekliğin bataryası ise 110 mAh. Xiaomi yeni akıllı bilekliğinin bu batarya ile 20 günü rahat bir şekilde çıkarabildiğini belirtiyor.

Bluetooth 4.2 ile gelen bileklik, gerek iOS gerekse de Android işletim sistemine sahip tüm akıllı telefonlara bağlanabiliyor.

Xiaomi Mi Band 3

Çinli üreticinin bu bileklik için belirlediği satış fiyatı ise yalnızca 26 dolar. Ayrıca dileyenler için temassız ödeme işlemleri için kullanılabilen NFC çipli farklı bir model daha mevcut. Bu modelin fiyatı ise 31 dolar olarak belirlenmiş.

Xiaomi Mi 8 tanıtıldı. İşte özellikleri