Xiaomi Mi 8 tanıtıldı! İşte Xiaomi Mi 8 özellikleri!

Xiaomi Mi 8

İlgiyle beklenen Xiaomi Mi 8 amiral gemisi modeli tanıtıldı. Yenilenmiş ekran tasarımı, ileri yüz tanıma sistemi, çift GPS modülü üründe ön plana çıkan detaylar.

Birçok kişinin ilgiyle beklediği gün sonunda geldi. Xiaomi Mi 8 amiral gemisi modelini sonunda tanıtıma sunuldu. Tasarım olarak değişiklik yapan ürün bu konuda piyasa içerisinde dikkatleri üzerine çekiyor.

Xiaomi Mi 8 özellikleri ile ön plana çıkıyor

Yeni amiral gemisi modeli Xiaomi Mi 8 bu sefer tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Üst tarafında olan çentikli üretim hatlarının yanında agresif bir ekran kasa oranı ile karşımıza çıkıyor. Bu hatlar ile Mi Mix modeline oldukça fazla benziyor.

Xiaomi Mi 8

Yeni ürün  6.21 inçlik 2240×1080 piksel çözünürlüğünde bir ekran ile kullanıcıya ulaşıyor. Ekran Samsung tarafından üretilen AMOLED tabanlı yapıdan oluşuyor. Bunun yanında Gorilla Glass 4 korumasına da sahip durumda. Ekran içerisinde parmak izi okumaya sahip olan ürün bu konuda da trend içerisine dahil olduğunu gösteriyor. Tabi ki ayrı bir parmak izi okuyucu da arka kısıma yerleştirilmiş durumda.

Yonga seti olarak ise Snapdragon 845 tercih eden model 6GB/8GB LPDDR4X RAM ve 64GB/128GB UFS 2.1 depolama seçenekleri ile kullanıcıya ulaşıyor.

Mi 8 çentik ekran

Kamera olarak ise arka bölümde 12MP+12MP 4 eksenli OIS ile desteklenenSony   piksel boyutu 1.4 mikron metre olarak göze çarpıyor. Bu konuda piyasanın en iyi kameralarından biri olarak öne çıkıyor. Ön kamera ise 20MP çözünürlüğünde ve arka kamera gibi yapay zeka teknolojisi desteğiyle iyi bir çekim deneyimi sunuyor.

Üründe en çok dikkat çeken özellik  3D Structured Light adını alan yüz tanıma sistemi. Kızıl ötesi sensör ve ön kamera  33.000 noktadan yüzü tarayarak profilini ortaya döküyor. Bu bakımdan Android tarafından en önde gelen yüz tanıma sistemi olarak ön plana çıkıyor.

Kamera Mi8

Yeni ürün bunların yanında QuickCharge 4+ şarj teknolojisi ve 3300mAh kapasiteli bir batarya ile oldukça uzun bir pil ömrü sunuyor. Ayrıca kablosuz şarj teknolojiside üründe yer alıyor.

Yeni modelin 6GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi olan versiyonu 420$ olurken, 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi için 470$, 6GB RAM ve 256GB kapasite olan sürümü 520$ olarak belirlenmiş durumda. Explorer Edition olan 8GB RAM ve 128GB kapasite versiyonu 620$ olarak en üst noktaya konumlanıyor. Satışları ise yakın zamanda başlayacak.

OnePlus 6 yüz okuma konusunda çuvalladı!