En çok aboneye sahip Türk YouTube kanalları 2019

youtube

#İŞBİRLİĞİ

Günümüzün en büyük sosyal medya mecralarından biri olan YouTube artık televizyon anlayışını kökten değiştirmiş durumda. Peki en çok aboneye sahip Türk YouTube kanalları hangileri? İşte yanıtı.

İnternetin yaygınlaşması hayatımızda pek çok şeyi değiştirdi. Eskiden ailece TV başında vakit geçiren insanlar artık birey olarak sosyal medyada zaman öldürüyor. İnsanların sosyal medya tarafında en çok vakit geçirdikleri mecralardan birisi de YouTube.

Malum, YouTube herkese kendi kanalını kurma, kendi yayınını yapma imkanı veren bir platform. Ayrıca yeterli sayıda izleyiciye ulaştığınızda bu platform üzerinden muazzam paralar da kazanabiliyorsunuz. Günümüzde YouTube üzerinden hiç de fena sayılmayan paralar kazanan binlerce kullanıcı mevcut.

Elbette bunun için sağlam bir abone sayısına ve izlenme oranına ihtiyacınız var. Peki ülkemizde en çok izlenen, en çok aboneye sahip YouTube kanalları hangileri?

Bu yazımızda en çok aboneye sahip YouTube kanalları listesi ile karşınızdayız. En çok aboneye sahip YouTube kanalları arasında, TV kanallarından çocuk kanallarına, kişisel kanallardan, farklı konseptlere kadar pek çok yayıncı mevcut.

Fight Kulüp YouTube’u yıktı geçirdi

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri en çok aboneye sahip Türkçe YouTube kanalları ile başbaşa bırakalım. (Aralık 2019 itibariyle güncellenmiştir)

En çok aboneye sahip Türk YouTube kanalları

Netd Müzik

netd

Abone Sayısı: 15.7 milyon
Video Sayısı: 11.592