iPhone 11 Plus ve iPhone SE Plus yanyana görüntülendi!

iphone 11 plus

Apple’ın önümüzdeki Eylül ayında tanıtacağı 2018 iPhone modelleri bir kez daha gündemde. Bu seferki sızıntıda iPhone 11 Plus ve iPhone SE Plus yan yana görüntülendi. İşte detaylar.

Bilindiği üzere Apple önümüzdeki Eylül ayında yeni nesil iPhone modellerini tanıtacak. Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler doğrultusunda Apple’ın 3 farklı iPhone modeli tanıtacağını biliyorduk. Bilmediğimiz tek şey Cupertino merkezli şirketin bu yeni modelleri nasıl isimlendireceğiydi.

Apple hakkındaki söylentileri ile güven kazanan @VenyaGeskin1 sonunda bu konuya bir açıklık getirdi. Sızıntı dünyasının güvenilir ismi, yeni nesil iPhone modellerinin iPhone 11, iPhone 11 Plus ve iPhone SE Plus şeklinde isimlendirileceğini belirtti.

iPhone 11 Plus ve iPhone SE Plus yan yana!

Sadece isim bilgisi vermekle de yetinmeyen @VenyaGeskin1, iPhone 11 Plus ve iPhone SE Plus modellerinin taklitlerinin yer aldığı görselleri takipçileri ile paylaştı.

Bu görsellerde görünen telefonların maketten ibaret olduğunu belirtelim. Yani içlerinde herhangi bir donanım yer almıyor. Bu maketler tamamen telefonların tasarımları hakkında bilgi vermek için yapılmışlar. Genelde bu tarz maketler aksesuar üreticilerine gönderiliyor. Bu şekilde telefonun çıkışıyla eş zamanlı olarak kılıf, ekran koruyucu vb. aksesuarlar da üretilmiş oluyor.

Görsellerde 6.1 inçlik iPhone SE Plus ve 6.5 inçlik iPhone 11 Plus’a ait maketler görünüyor. Dip not olarak hatırlatalım. SE Plus modeli şimdiye kadar iPhone 9 şeklinde lanse ediliyordu. Dolayısıyla Apple çıkışında bu telefonu iPhone 9 olarak da duyurabilir. Bekleyip göreceğiz.

Galaxy Note 9 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Sızdırılan yeni görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz. (Diğer görsellere geçmek için sayfayı değiştiriniz.)

iphone 11 plus