iPhone 9 ve iPhone X Plus yan yana!

iPhone 9 ve iPhone X Plus 7

Apple’ın bu yılın sonlarına doğru tanıtması beklenen iPhone 9 ve iPhone X Plus modelleri yan yana görüntülendi. Bakalım iPhone 9 ve iPhone X Plus nasıl görünüyor?

Apple, bu yılın Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikte yeni iPhone modellerini tanıtacak. Bu modellerin isimleri ve ekran büyüklükleri bugüne kadar bilinmiyordu. Bugün ise iPhone 9 ve iPhone X Plus render görselleri ile karşımıza çıktı.

iPhone 9 ve iPhone X Plus nasıl olacak?

Sızıntı devi @OnLeaks, iPhone 9 ve iPhone X Plus hakkında önemli bilgiler verdi. OnLeaks’ten gelen bilgilere göre, iPhone X Plus 6.5 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak. iPhone 9 ise 6.1 inçlik ekran ile gelecek.

Apple, WWDC 18 etkinliğinde ne tanıtacak?

OnLeaks ayrıca iPhone X Plus’ın boyutlarının 157.5 x 77.4 x 7.7 mm olmasını beklediğini dile getiriyor. 6.5 inçlik iPhone X Plus’ın OLED ekran kullanacağı söyleniyor. Ayrıca bu ekranın çözünürlüğünün 1242 x 2688 piksel olacağı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

iPhone 9 ve iPhone X Plus

Hızlı şarj destekli iPhone X Plus‘ın 3.000 mAh‘lık bir batarya ile geleceği de sızıntılar arasında yer alıyor. OnLeaks, iPhone 9 hakkında henüz kesin bir bilgi vermiyor. Ancak tahminlere göre; iPhone 9 geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone 8 serisi ile aynı kaderi paylaşacak. Ancak bu modelde çentikli bir ekranın kullanılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İşlemci bölümünde her iki modelde de Apple A12 yonga setinin kullanılacağını düşünüyoruz. iPhone X Plus ve iPhone 9‘un render görsellerine ilerleyen sayfalardan ulaşabilirsiniz.

Lütfen sayfa değiştiriniz.

iPhone 9 ve iPhone X Plus 1