2013 Yılının En İddialı Ürünlerinden Bir Tanesi Samsung ATIV Smart PC

Yeni yıl yaklaşırken listeler hazırlanıyor, hediye seçenekleri araştırılıyor. Teknoloji tutkunlarının hediye listesinin en başında ise hiç kuşkusuz Samsung tarafından pazara sunulan ve 2013 yılının en iddialı ürünleri arasında yer alan ATIV Smart PC’ler yer alıyor.
Windows 8 işletim sistemli akıllı bilgisayarlar Samsung ATIV Smart PC ve Smart PC Pro olmak üzere iki farklı modeli ile dizüstü bilgisayarın gücü ile tablet PC’nin kullanım kolaylığını bir arada sunuyor. Dizüstü bilgisayardan tablet PC’ye dönebilmesini sağlayan ayrılabilir klavyesi ile tasarım olarakta göz kamaştıran Samsung ATIV Smart PC ve PC Pro kullanıcılarına günün her saati gelişmiş, üretken ve ergonomik bir kullanım olanağı sağlıyor.

Mucize Kalem SPen ile daha da zenginleşiyor 
Samsung’un mucize kalemi SPen’de ATIV Smart PC ve PC Pro ile birlikte sunuluyor. Kullananın bir daha yanından ayırmadığı,  bilgisayar kullanımına yepyeni bir vizyon getiren SPen sayesinde bilgisayarlar bir not defteri olarak kullanılabiliyor ve el yazısıyla yazılan notlar dijital hale getirilip e-mail yoluyla kolaylıkla paylaşılabiliyor. Samsung_Ativ

ATIV Ailesinin Akıllı Bilgisayarları ile Samsung kullanıcılarına özel ücretsiz uygulamalar

Hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilen ATIV ailesinin akıllı bilgisayarları yalnızca donanımıyla değil, içerik servisleriyle de büyük bir eğlenceyi içinde barındırıyor. Samsung Family Story, aile üyeleri arasında fotoğraf video gibi içeriklerin paylaşılmasına imkan verirken, Samsung’un ChatON hizmeti de Microsoft’un popüler People Hub servisi ile birlikte ücretsiz mesajlaşma olanağı sunuyor. MS Store içerisinden yalnızca Samsung cihazlar için geliştirilen premium video servisi Samsung Sinema, en popüler filmlere, sevilen dizi ve çizgi filmlere anında erişim olanağı sağlıyor. Kullanıcılar hic bir ekstra ücret ödemeden sadece üye olarak en hit 200 film, 150 TV dizisi ve 150 çizgi filme anında ulaşabiliyorlar.

Dijital medya ve dijital yakınsama teknolojilerinde dünyanın lider teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung Electronics’in hayatı kolaylaştırma vizyonuyla smart teknolojiyi bir arada sunduğu Samsung ATIV Smart PC 949 $ + KDV, Smart PC Pro 1399$ + KDV’den satışa sunuluyor. Samsung Smart PC ve PC Pro’nun 3G’li modelleri Turkcell İletişim Merkezlerinde, internet hizmeti içinde aylık 98 TL’den başlayan fiyatlarla temin edilebilir.