ZTE Kis ve Blade Serisi Yeni Akıllı Telefonlarını IFA 2014’te Tanıttı

ZTE Kis ve Blade Serisi

ZTE’nin IFA 2014’te tanıtımını gerçekleştirdiği Blade Vec 3G, 4G ve Kis 3 Max, ZTE’nin en son teknolojisini zarif tasarımı ile bir araya getiriyor.

Berlin’de gerçekleştirilen IFA 2014’te üç yeni inovatif ve şık akıllı telefonunu tanıttı. Optik açıdan birbirinin aynısı ve ekstra ince akıllı telefonlar Blade Vec 3G ile Blade Vec 4G, zarif ve modern tasarımlarının yanı sıra oyun oynamak, fotoğraf ve video çekmek ya da sadece internette gezmek için mükemmel 5 inçlik HD ekranlarıyla kullanıcılar için oldukça cazip bir fırsat sunuyor. ZTE Kis 3 Max ise, akıllı telefonun gücünü, ulaşılabilir fiyat ile sunan ZTE Kis serisinin en yeni cihazı.

ZTE-Kis-ve-Blade-Serisi

ZTE Blade Vec 4G, online verilere kapsamlı ve hızlı erişim sunmakla kalmıyor, 13MP kamerasıyla mükemmel resim çekme ve yoğun tempo içerisinde bile bu verileri aile ve arkadaşlarınızla paylaşma imkânı da sunuyor. Cihaz, her bir çekirdeği 1.2 GHz’e kadar yükselebilen hıza sahip olmakla beraber, dört çekirdekli CPU’su bulunan Qualcomm Snapdragon 400 işlemci ve entegre LTE modem ile çalışıyor. 2300 mAh pili, uzun süreli çalışma garantisi sunuyor. Snapdragon 400 işlemci, Qualcomm Incorporated’in yüzde yüz iştiraki olan Qualcomm Technologies Inc. tarafından üretiliyor.

ZTE Blade Vec 3G, teknik iç yapısıyla da etkileyici bir telefon. 2300 mAh pili, akıllı telefon kullanıcısının istediği her şeyi yapabilmesi için gerekli pil ömrünü sunuyor. 8MP kamera resim çekmeyi büyük bir zevk haline getirirken, 5MP’lik ön kamerası ise kullanıcıların video sohbetlerini yapabilmelerine veya selfie’lerini ekstra kaliteli çekebilmelerine olanak sağlıyor.

ZTE-Blade-Vec-4G---2

Sadece 9.1 milimetrelik akıllı tasarıma sahip ZTE Kis 3 Max, standart FWVGA 4,5’’ ekran ve 5MP kamera donanımıyla parlak ve canlı fotoğraflar çekme olanağı sunuyor. Kullanıcının 2MP ön kamera ile kendi resmini çekebildiği cihaz, ayrıca panoramik ve seri çekim gibi çeşitli özelliklere de sahip. 1.3 GHz çift çekirdekli işlemci ve Android 4.4.2 Candy Bar işletim sistemi kullanıcıya hızlı ve sorunsuz bir akıllı telefon deneyimi yaşatıyor.

Nokia Lumia 830, 730 ve 735 Tanıtıldı