Lenovo’nun Yeni Ürünleri IFA 2014’de Görücüye Çıktı

lenovo

Lenovo, IFA’da farklı ürün grupları ileliderliğine yakışır bir çıkarma yaptı. 17 inç’lik oyun bilgisayarı, 12 saatlik pil ömürlü kurumsal bilgisayarı, ilk İntel-Android tableti ve cep telefonları ve bir çok yeni ürün IFA 2014’de duyuruldu.

Her yıl Berlin’de düzenlenen ve dünyanın en önemli tüketici elektroniği fuarlarından biri olan IFA’ya bu yıl da dünya ve Türkiye PC pazarının lideri Lenovo en yeni ürünleri ile katıldı. Oyunseverler için özel olarak geliştirdiği Y70 Touch ve ERAZE X310 ile ultra gerçekçi bir oyun deneyimi sunan Lenovo yeni tableti TAB S8 ile de en gelişmiş bilgisayar deneyimini mobilleştiriyor.

lenovo-Y70-touch_Hero

IFA’da görücüye çıkan Lenovo’nun ilk İntel işletim sistemli Android tableti TAB S8, stil sahibi ince tasarımı kadar 4 çekirdekli işlemcisi ve kristal netliğindeki görüntü kalitesiyle de öne çıkıyor. Bir kalem kadar ince olan TAB S8 sadece 300 gr hafifliğinde ve 7.9 mm inceliğinde.

lenovo-tabs8

Lenovo’nun büyük bir hayran kitlesine sahip oyun bilgisayarı Y serisi, oyun tutkunlarına özel olarak yeniden tasarlandı. Lenovo Y70 Touch, 4. Nesil İntel Core i7 işlemcisi ve güçlü NVIDIA GTX grafikleri ile HD oyun keyfini mükemmelleştiriyor. Üstelik oyun keyfi artık 17 inç’lik ekranda… Y70 Touch, 5 saate varan pil ömrü, yüksek depolama imkanı ve loş ışıkta parlayan klavyesi  ile de oyuncuların yeni gözdesi…

lenovo-ERAZER-X310

ERAZER X310 ise güç ve hızın karışımını sunarken sorunsuz ve kesintisiz bir oyun keyfini de imkan sağlıyor. Lenovo’nun en gelişmiş masaüstü bilgisayarlarından biri olan ERAZER X310, NVIDIA GeForce GTX grafiklere sahip. Yüksek performans ve geniş depolama alanı sunan ERAZER X310, fütüristik  kasasıyla da dikkat çekiyor.

lenobo_X_19_GEN

Lenovo IFA’da efsanevi Think serisinin en yeni üyesi, yeni ThinkPad Helix’i de tanıttı.Dilediğiniz zaman ekranı ayrılarak tablete dönüşen bu yüksek standartlı kurumsal ürün şimdi çok daha ince, hafif ve donanımlı. Bilgisayar performansından ödün vermeden tablet olarak da kullanım imkanı olan ürün, özel tasarımı ile tablet, stand, tent, dizüstü bilgisayar ve masaüstü bilgisayar olmak üzere 5 farklı modda kullanılabiliyor.

IFA’da Lenovo’nun en yeni akıllı telefonları Lenovo VIBE X2 ve Lenovo VIBE Z2 de tanıtıldı ve akıllı telefon piyasasındaki iddiasını ortaya koydu. Oldukça hafif ve ince tasarımı ile benzersiz üç katmanlı dizaynı ile öne çıkan VIBE X2 ve gelişmiş performansı ile dikkat çekerken VIBE Z2 Lenovo’nun cep telefonu pazarındaki iddiasını vurguluyor.

Nokia Lumia 830, 730 ve 735 Tanıtıldı