ZTE Blade X10 Pro uygun fiyatı ile dikkat çekiyor

ZTE Blade X10 Pro

Çinli teknoloji şirketi ZTE, uygun fiyatlı tablet arayışı içerisinde olanlar için Blade X10 Pro modelini satışa sunacak.

ZTE Blade X10 Pro uygun fiyatı ile dikkat çekiyor. Tablet pazarı son zamanlarda pek çok farklı markanın ilgi odağında bulunuyor. Her ne kadar sektörün tartışmasız lideri Amerikalı teknoloji devi Apple olsa da, söz konusu kitle daha uygun fiyatlı model arayışı içerisinde olanlarsa, ibre daha düşük donanıma sahip tablet modellerinden yana kayıyor. İşte hedef kitlesine bu cihazları arayanları koyan Çinli teknoloji şirketi ZTE, yeni tablet modeli Blade X10 Pro’yu resmen tanıttı.

zte

ZTE Blade X10 Pro modeline baktığımız zaman, cihazın 10,1 inç büyüklüğünde ve 1920×1200 piksel çözünürlüğünde ekranla karşımıza çıktığını görüyoruz.

ZTE Blade X10 Pro 1

ZTE Blade X10 Pro uygun fiyatı ile dikkat çekiyor

Gücünü sekiz çekirdekli Unisoc SC9863A yonga setinden alan Blade X10 Pro işletim sistemi olarak Android 11’i tercih etmiş. 4GB RAM’e ve 64GB dahili depolama alanına sahip olan bu tablet, meraklılarının karşısına yalnızca bu versiyonla çıkıyor. Yani bu tabletin daha yüksek bellek kapasitelerine sahip bir başka versiyonu olmayacak.

ZTE Blade X10 Pro

Elektriksel gücünü 6.000mAh’lık bataryasından alan tabletin arka hem ön hem de arka yüzeyinde 5MP’lik kameralar bulunuyor. Bağlantı teknolojileri olarak 4G destekli olan tablet, aynı zamanda 10W hızlı şarj teknolojisini de destekliyor. Tabi tüm bu özellikleri bir yana şimdi de kullanıcıların en çok merak ettiği konuya yani bu tabletin satış fiyatına gelelim. ZTE tarafından yapılan açıklamaya göre, Blade X10 Pro modelinin satış fiyatı 150 dolar olacak.

Tesla otonom sürüş özelliği kullananların sayısı belli oldu