Axon 11 5G 23 Mart’ta tanıtılacak!

Axon 11

Axon 11 5G, ZTE’nin yeni amiral gemisi olacak. Telefon ZTE tarafından piyasaya sürülecek olan üçüncü 5G teknolojisine sahip telefon.

Çin’in Facebook’u olarak bilinen Weibo’da ortaya çıkan bilgiye göre ZTE bu yıl üçüncü defa 5G özelliği bulunan bir telefon piyasaya sürecek. Axon 11 olarak isimlendirilen bu telefon ZTE’nin yeni amiral gemisi olacak. Weibo’da telefonun 23 Mart 2020 tarihinde tanıtılacağı dile getiriliyor. Telefon ilk etapta Çin’de piyasaya sürülecek. Çin’de piyasaya sürüldüğü tarihten sonra 2 veya 3 hafta içerisinde global pazarda piyasaya sürülmesi beklenen telefon ABD’de denetim sonrası satışa sunulacak.

Huawei P 40 serisinden yeni fotoğraflar sızdırıldı

ZTE telefon hakkında şu ana kadar herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmadı. Telefon hakkında piyasaya sızdırılan çok önemli bir bilgi de mevcut değil. Temel olarak telefonda Qualcomm Snapdragon 865 yonga setinin bulunacağı biliniyor. RAM olarak 4GB ve 6GB RAM seçenekleri mevcut olacak. Depolama olarak 64GB ve 128GB seçenekleri yer alacak. Bunların dışında telefonun kutudan Android 10 işletim sistemi yüklü olarak çıkacağını söylemek güç değil. ZTE Axon 11 5G hakkında başka bir bilgi bulunmuyor. Ancak çok da önemli değil çünkü 26 Mart 2020 tarihinde tüm detayları öğrenebileceğiz.

ZTE 5G destekli cihazlar üretmeye devam edecek!

Hatırlarsanız daha önce ZTE, 2020 yılında piyasaya süreceği 10 adet telefonda 5G desteği bulunacağını dile getirmişti. Temel olarak Çin pazarını ele geçirmek isteyen firma dünya çapında kullanılacak 5G ekipmanları üreterek pazara sevk edecek. Ancak tüm dünyada etkili olan koronavirüs ZTE’ye de zor zamanlar yaşatıyor. Firma muhtemelen üretmek istediğinden çok daha az sayıda teknolojik cihaz üretebilecek. Ayrıca firma MWC 2020’de çok sayıda ürün tanıtmaya hazırlanıyordu. Organizasyon iptal edilmeden bir mektup yazıp organizasyona katılacak olanları koronavirüs konusunda tedbirli olma konusunda bilgilendirmişti. Bakalım Axon 10 Pro 5G ve Axon 10s Pro 5G’nin ardından Çin’de piyasaya sürülen üçüncü 5G telefonu Axon 11 5G nasıl bir etki yaratacak.

zte axon 11