Zoom yeni önlemler alarak güvenilirliğini artıracak

Zoom nedir

Şimdilerde herkesin evde olması nedeniyle büyük bir popülerlik kazanan Zoom yeni önlemler alarak sorunları tamamen çözmeyi düşünüyor. Şirketin hisse değerleri bile milyar doları bulurken uğaşması gereken bazı büyük problemler bulunuyor.

Kriz ve salgın zamanlarında her zaman için bazı alanlarda çok daha yoğun faaliyetler gerçekleşir. Örneğin videolu görüşme programlarında büyük bir talep artışı yaşansa bile aslında daha başka sorunlar da ortaya çıkabiliyor. Şimdi bazı kişilerin ve fırsatçıların yaptığı hacker saldırıları şirketi zor durumda bırakıyor.

Zoom toplantı odaları ile güvenliği sağlayacak

Dünyanın en büyük videolu görüşme şirketleri içerisinde yer alan Zoom Özellikle de virüs sürecinde büyük bir popülerlik kazandı. Ancak ne yazık ki bu popülerlik sonrasında bazı ülkelerde yasaklandı.

Zoom hesap silme

 

Asya ve ABD gibi ülkelerden gelen çeşitli sorunlar nedeniyle şirket güvenlik uzmanlarından destek almak zorunda kaldıbu platform tarafından gerçekleştirilen toplantılara çıplak kişilerin bağlanması işi iyice bozmaya başladı. Ayrıca hackerlar Google içinde büyük bir tehdit olarak görülüyor. Şirket emin olmadıkları haberleri açmamaları konusunda uyarıldı. Hacker saldırıları neredeyse dört bir taraftan geldiği için kontrol etmek gerçekten de büyük bir zorluk yaşatıyor.

Deadpool yıldızı Ryan Reynolds, Koronavirüsle mücadele için harekete geçti

Bilim insanları tarafından yapılan açıklamalarda hacker saldırılarına büyük oranda sistemi yıpratmak olduğunu söylüyor. Bu kişiler kasıtlı olarak saldırıları gerçekleştiriyor.