Zoom müstehcen görüntülerin merkezi olabilir

zoom webcam

Birçok kişi tarafından tartışılan Zoom müstehcen görüntülerin merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde bazı ülkelerde ortaya çıkan sorunlar Singapur’da da meydana geldi.

Online eğitim platformlarında meydana gelen problemler nedeniyle Zoom müstehcen görüntülerin merkezi olma yolunda. Özellikle de küçük çocukların ders esnasında ilginç görüntülerle karşılaşması aileler tarafından kesinlikle istenmiyor. Ancak buna rağmen bazı ülkelerde aktif olarak Zoom kullanılıyor.

Singapur olayı soru işaretlerini artırdı

Geçtiğimiz günlerde online eğitime geçen Singapur ile ilgili oldukça ilginç bir görüntüler ortaya çıktı. Bir öğretmen online eğitim verirken birdenbire müstehcen görüntüler sergileyen ekranla karşılaştı.

Zoom nedir

Gelen bilgilere göre ekranda müstehcen görüntüler paylaşan kişi okulun Zoom uygulamasına erişmişti. Böylece neredeyse istediği her şeyi ekranda gösterebiliyordu. Bu durum öğretmen tarafından üstü kapatılmaya çalışıldı. Ancak öğrencilerden bir tanesinin ailesine durumu bildirmesi ile birlikte herşey ortaya çıktı. Singapur’un Eğitim Bakanlığı bunu duyunca Zoom uygulamasını ülke içerisinde okul platformları için yasakladı.

YouTube, koronavirüs sebebiyle görüntü kalitesini düşürme kararı aldı

Geçtiğimiz günlerde ABD’de yine aynı durum ortaya çıktı. Hatta Google tüm bu olaylar üzerine uygulamayı çalışanlarına yasaklama kararı almıştı. Dünya genelinde hisse senetlerini ciddi miktarda arttıran bu uygulama, ne yazık ki yeterli önlemler almamak ile suçlanıyor. Şimdi ise şirketin ne yapacağı büyük merak konusu. Sizce bu uygulama müstehcen görüntülerin sergilenmesi için uygun ortam oluşturuyor mu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.