Zoom yeni hayvan avatarlarını sundu!

Zoom yeni hayvan avatarlarını sundu!

Muhtemelen pandeminin bu aşamasında görüntülü toplantılardan biraz fazla yoruldunuz. Ancak Zoom bu görüşmelere biraz hayat enjekte edebileceğini düşünüyor. İşte tüm detaylar.

Şirket, yüz ifadelerinizi taklit eden bir 3D karakterle kafanızın yerini alan avatarları tanıttı. Zoom toplantılarına can verecek bu özellik, Apple’ın sanal ofisler ve sınıflar için Animoji’si olacak. Şimdilik sadece kediler, köpekler ve tilkiler gibi hayvanlar mevcut, ancak uygjulama gelecekte daha fazla avatarların geleceğini duyurdu.

Zoom yeni hayvan avatarlarını sundu!

iOS, Mac ve Windows cihazlarda Zoom 5.10.0 veya sonraki bir sürümüne ihtiyacınız olacak. Şirket, bu özelliğin yüz tanıma kullanmadığını da vurguladı. Yazılım, sadece herhangi bir yüzün varlığını gördüğünde işleve geçiyor. Özellikle kullanıcının yüzünü aramıyor.

Animoji her ne kadar hayat katacaksa da yeniliğin hızla eskimesi şaşırtıcı olmayacak. Ancak Zoom, bazı durumlarda avatarların pratik olabileceğini öne sürüyor. Şirket, hayvan avagtarlarnın tüm yüz ifadelerinizi kaldırmayacağını da duyurdu. Sadece suratınızın yerine geçecek bir filtre olacak. Bu, çocukların ruh hallerini yükseltmek isteyen öğretmenler ve çocuk doktorları için de faydalı olabilir. Hiçbir şey olmasa bile, sıkıcı bir iş seminerinin ortasında çok ihtiyaç duyulan eğlenceyi sağlayabilir. Zoom bir çok yenilik sunarak online görüşmelerde hala birinci platform olarak kalmaya çalışıyor. Google Meets özelliğinin de rakip olmasıyla uygulama kendi bünyesinde bazı farklılıklara gitmek zorunda kaldı diyebiliriz.

Tesla hava araçları geliştirmeye çalışacak: Yeni teknolojiler tercih ediliyor