Zack Snyder Justice League fragmanı yayınlandı!

Zack Snyder Justice League fragmanı yayınlandı!

Zack Snyder Justice League yeni bir fragmanla dün Sevgililer Günü’nü kutladı. Kahramanların tümü önde ve merkezde olsa da şovu çalan Jared Leto’nun Jokeri oldu.

Dört saatlik yeni Justice League filmi, yapımcısı olan Snyder’in orijinal vizyonunu yeniden canlandıracak. Yapımcı, bir aile trajedisi nedeniyle yayınlanmadan önce projeden ayrılmıştı. Onun yerine Joss Whedon, yeniden çekimlere devam etmek için devreye girdi. Film vizyona girdiği yıl 657,9 milyon dolar kazandı. Hayranlar ise filmin DC Extended Version’ı için nefeslerini tutmuş bekliyordu. WarnerMedia’nın sonunda Snyder’dan HBO Max için filmini tamamlamasını isteyen bir kampanya başlattı.

Zack Snyder Justice League fragmanı yayınlandı!

Snyder’ın yapımcılığını üstlendiği yeni çekimler için oyuncu kadrosu Ben Affleck (Batman), Ray Fisher (Cyborg) ve Amber Heard (Mera) ‘yı bir araya getirdi. Ayrıca, filmin orijinal versiyonunda yer almamasına rağmen, Suicide Squad yıldızı Leto’yu Joker’i oynaması için görevlendirdi. Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Henry Cavill (Superman) ve Ezra Miller (Flash) da Justice League’de rol alıyor. Kadro ve filmin uzunluğu göz önüne alındığında DC hayranlarını tatmin edecek gibi duruyor.

Snyder 20 Mayıs’ta The Hollywood Reporter’a verdiği demeçte, “Tamamen yeni bir şey olacak.” yorumlarında bulundu. Zack Snyder’ın Justice League’i, 18 Mart’ta HBO Max’te yayınlanacak. Yeni fragman ise Snyder’ın daha önce yayınladığı bir Justice League tanıtımını takip ediyor. Sevgililer Günü’nde yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

JoJo Netflix ile buluşuyor! “Thus Spoke Kishibe Rohan” Netflix’e geliyor!