Joker 2 filmi için anlaşmalar yapılıyor: Detaylar belli olmaya başladı

joker

Tüm dünyada büyük bir yankı uyandırmayı başaran Joker 2 filmi için anlaşmalar yapılmaya devam ediliyor. Seyircilerin bu film ile ilgili büyük beklentileri var.

En iyi erkek oyuncu dalında Oscar ödülüne layık görülen bu film, sahneleri bakımından çok dikkat çekiciydi. Ayrıca 76. Venedik Uluslararası Film Festivali Altın Aslan ödülü bu filmin oyuncularına verildi. Joker karakteri filmde adeta büyüledi.

İlk filminin ardından başarı yakalayan ekip ikincisi için hazırlıklarını tamamlamaya başlıyor. Joker 2 filmi tam olarak 1 milyar dolar gişe hasılatı elde etti. Dünyanın en çok kazanan altıncı filmi olarak kayıtlara geçen Joker 2, devam filmi ile birlikte geliyor. Yönetmen ise yine Todd Phillips olacak. Filmi yazacak olan kişi yine kendisi.

Joker 2 filmi için anlaşmalar başladı

Film ile ilgili en fazla merak edilen detaylardan birisi de hiç şüphesiz Joker karakterini oynayacak kişiydi. Joaquin Phoenix bu filmde fazlasıyla yoruldu. Mental açıdan yaşanan bu yorgunluk onun devam filminde oynamasını engelleyebilir. Ayrıca kendisi sadece tek bir filmle anılmak istemiyor.

Joker 2 filmi için anlaşmalar

Venedik Uluslararası Film Festivali başta olmak üzere birçok festivalde ödül alan film, muhtemelen yine aynı başrol oyuncusu ile gelecek. Senaryo bakımından iki farklı evren oluşturulacak. Bunlardan ilki Batman karakterini işlerken diğeri ise Joker karakterine vurgu yapacak.

Justice League filmine ilk bakış: Zack Snyder, Jared Leto’nun Joker’ini tanıtıyor

Phillips, her ne kadar bunu net olarak ifade etmese bile yine de Phoenix ile devam filmi konusunda anlaşmışlar. Ancak bu anlaşma henüz yeni değil. Joker 2 filminin çekimleri sırasında devam filmi için bir anlaşma yapıldığı söyleniyor. Hem yazar hem de yönetmenler arasında da anlaşmalar yapıldı. 2021 yılının sonlarında olmasa bile 2022 yılında vizyonda bu filmin devamını görebiliriz.