İlk Justice League’nin Kötüsü Belli Oldu!

batman v superman movie image

Her ne kadar yönetmenliğini Zack Snyder üstlense de, Warner Bros’un yapımcı ve yönetmenlik kariyerinde büyük iş başaran Ben Affleck’a, gerekli düzeltmeler hakkında hayati bir görev verdiği Justice League Part One, 2017 yılının Kasım ayında beyaz perde ile buluşacak.

Batman V Superman: Dawn of Justice, kesinlikle bir gişe felaketi değildi. Ancak kesinlikle ama kesinlikle bir gişe başarısı da değildi. Christopher Nolan’ın Batman filmlerinin kolayca milyar dolarlık gişe hasılatını geride bıraktığı dünyada; Superman ve Batman gibi dünyanın en popüler kurgu karakterlerini bir araya getiren yapım, sadece 900 milyon dolarlık gişe hasılatına imza attı. Üstelik filme, reklam bütçesi ile birlikte 450 milyon dolar harcanmıştı.

Justice League

Warner Bros, Zack Snyder’ın görece başarısızlık ihtimaline karşın senaristlik ve yönetmenlik alanında 2 Akademi Ödülüne layık görülen, aynı zamanda yapımda Batman rolünü üstlenen Ben Affleck’e “Justice League” filmi için sorumluluk tanıdı. Justice League 2017 ve 2019 olarak iki bölümde yayınlanacak. Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams,Jeremy Irons, Jesse Eisenberg, J. K. Simmons, Amber Heard ve Willem Dafoe gibi bol ödüllü oyuncular;  Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman ve Cyborg gibi kahramanlar Steppenwolf ile ilk filmde karşı karşıya gelecek.

Stepptenwolf; DC evrenin en ünlü kötüsü Darkseid’in baş komutanı… Darkseid, Marvel çizgi roman yaratıcılarının itirafları doğrultusunda, Avengers ve Guardians of Galaxy’de sürekli karşımıza çıkan Thanos’un, 30 yıl önceki ilham kaynağı. Başkomutan Steppenwolf, Justice League evreninde ise pek çok dünyanın yok edilmesinden sorumlu bir psikopat. DC’nin yeni “Darkseid War”unda, korkaklığından ortadan kaybolsa da; ölümsüzlük, Superman’e yakın bir kuvvet ve taktik zeka ile karşımıza çıkacak.

 

Range Rover Evoque Convertible Satışa Sunuldu!