Samsung Galaxy A72 4G görüntülendi! İşte özellikleri

Samsung Galaxy A72 4G görüntülendi! İşte özellikleri

Geçen yıldan beri duyduğumuz Samsung Galaxy A72 4G ve 5G modelleriyle birlikte geliyor. Geçen Aralık ayında sızdırılan renderlar sayesinde cihaz hakkında aşağı yukarı fikir sahibi olmuştuk. Şimdi Alman blogu WinFuture tarafından sızdırılan ve resmi görüntülerde de yerini alan tüm özelliklere göz gezdirelim.

Galaxy A72 4G, 5G modeline benziyor. Ön tarafında 6.7 “FullHD + 90Hz Super AMOLED ekrana sahip. Arka panelde ise sol üst köşeye hizalanmış dörtlü kamera kurulumu mevcut. Kamera sisteminin daha önce 64MP birincil, 12MP ultra geniş, 5MP derinlik ve 5MP makro birimlerden oluştuğu söylenmişti. Ancak yeni habere göre, akıllı telefon bir 8MP telefoto (2x zoom) ve 2MP makro kamera içeriyor. Galaxy A72 4G, 32 MP selfie kamera ile birlikte gelecek ve biyometrik kimlik doğrulama için bir ekran içi parmak izi okuyucuya sahip olacak. Cihaz, Geekbench’in 8GB RAM ile eşleştirileceğini ortaya koyduğu bir Snapdragon 720G SoC’ye sahip olacak.

Samsung Galaxy A72 4G görüntülendi! İşte özellikleri

Akıllı telefon Android 11 ile çalışıyor. Cihaz iki depolama seçeneğine sahip olacak. 128GB ve 256GB. Ancak, depolama genişletmesi için bir microSD kart yuvası da mevcut olacak. Galaxy A72 4G, IP67 derecelendirmesine sahip olacak. Galaxy A72 4G’nin ne kadar hızlı şarj olacağı henüz belli değil. Ancak cihaz FCC 25W adaptörle geliyor. Sızdırılan görseller, Samsung Galaxy A72 4G’nin en az dört renkte geleceğini doğruluyor. Cihazın fiyatı Avrupa’da 449 € ‘dan başlayacak.

Huawei adeta çöküş dönemine girdi!