YouTube’un yeni özelliği kullanıma sunuluyor

Google, Rus parlamentosu YouTube kanalını engelledi

Popüler sosyal medya platformu YouTube, yeni bir özelliği daha iOS ve Android kullanıcıları için kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

YouTube’un yeni özelliği kullanıma sunuluyor. Sosyal medya dünyasının en önemli isimlerinden biri olan YouTube, belirli aralıklarla kendini güncellemeye devam ediyor. Son olarak tasarımında köklü değişiklikler yapan ve bu haliyle kullanıcılarından büyük beğeni toplayan Amerikalı sosyal medya devi şimdi de yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

YouTube, bazı iOS kullanıcılarında çöküyor

Şirketten yapılan açıklamaya göre, daha önce masaüstü sürüm için kullanıma sunulan “Sıraya Ekle” seçeneği yakın zamanda iOS ve Android platformları için de geçerli hale gelecek. Yani bundan sonra akıllı telefon veya tabletten YouTube’a bağlanıp bu platform üzerinden birden çok içeriği sırayla izlemek isteyenler, her seferinde videonun bitişine yakın diğer videoyu seçmekle uğraşmayacak.

YouTube Music

YouTube’un yeni özelliği kullanıma sunuluyor

Tıpkı YouTube Music’de olduğu gibi artık kullanıcılar YouTube’ta da sıraya ekle seçeneğini kullanarak, mevcut içerikten sonra hangi videonun gelmesini istediklerini belirleyebilecekler.

YouTube, ücretsiz kullanıcılarına müjdeyi duyurdu

Öte yandan YouTube bir taraftan özelliklerini geliştirirken diğer bir taraftan ise Premium kullanıcı sayını arttırmak için de çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda iki farklı yol izleyen YouTube, hem Premium servisine ayrıcalıklı özellikler ekliyor hem de standart kullanıcıların YouTube’da daha fazla reklam görmesine izin vererek ücretsiz sürümü çekilmez bir hale getirmek istiyor.

Tabi ikinci senaryoda YouTube’un kullanıcı kaybı yaşama ihtimali de var. Ancak anlaşılan Amerikalı sosyal medya devi kullanıcılarının sadakatinden fazlasıyla emin.

Death Stranding filmi geliyor