Instagram emoji ile yanıtlama özelliğini kullanıma sundu!

instagram

Instagram emoji ile cevaplama özelliğini bugün iOS ve Android platformlarında kullanıma sunduğunu açıkladı. Peki, Instagram emoji ile cevaplama özelliği nasıl çalışıyor? İşte detaylar!

Facebook’un bünyesinde günden güne büyüyen Instagram, her geçen gün yeni özellikleri ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde güvenlik opsiyonlarını arttıran Instagram, emoji ile anket cevaplama özelliği ile de büyük beğeni toplamıştı. Instagram şimdi de emoji ile cevaplama özelliğini kullanıma sundu.

Instagram emoji ile cevaplama çok daha keyifli

Instagram’ın emoji ile cevaplama yöntemi iOS ve Android platformlarında aynı anda kullanıma sunuldu. Bu özellik, bir gönderinin altına yorum yapacağınız zaman aktif oluyor. Kısayollara emoji ekleyen Instagram, hem yorumların renklenmesini sağlayacağı gibi hem de platformu üzerindeki etkileşimi de arttıracak.

Instagram emoji

Instagram’da OTA üzerinden sunulan bu özelliği kullanabilmek için öncelikle App Store veya Play Store’dan uygulamanın son sürümünü indirmeniz gerektiğini belirtelim. Güncellemeleri yükledikten sonra emoji ile cevaplama özelliğini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Instagram’a yeni güvenlik özellikleri geliyor