Lenova ve Ünlüler Geçidi

lenovo smartphone vibe

Lenova, Türkiye bilgisayar sektöründeki büyük başarısından sonra şimdi akıllı telefon pazarına girişi şerefine görkemli bir eğlence partisi ile kutladı.

Çin merkezli bilişim teknoloji şirketi daha önce ülkemizde ismini tablet PC,masaüstü bilgisayarlar ile duyurmuştu. Öyle ki Türkiye’de pazar payı o kadar büyük ki şirket için stratejik ülkelerin arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Şimdi ki hedefi akıllı telefon pazarında söz sahibi olmak olduğunu söylemek mümkün.
Bu hamlesinin sessiz sedasın olması beklenmiyordu. Bu büyük şova sahne olan merkan Anjelique Gece Kulübüydü. Bu büyük partiye Lenovo EMEA Başkanı Aymar de Lencquesaing ile Lenovo Türkiye Genel Müdürü Gülfem Çakmakçı’nın da katıldığı ve ismini Lenovo akıllı telefonlarından alan VIBE Party’de adeta ünlüler geçidi yaşandı. Ayşe Özyılmazel, Bilge Öztürk, Çiğdem Kayalı, Gizem Hatipoğlu, Lal Denizli, Merve Boluğur, Merve Büyüksaraç geceye katılan ünlü isimler arasında yer aldılar.

lenov

Şölene ev sahipliği yapan isimler ise Ceylan Çapa, Didem Soydan ve Onur Baştürk oldu.Sanat dünyasının ünlü yüzleri Lenovo akıllı telefonların özelliklerini kullanarak gece boyunca fotoğraf çekimleri yaptılar. Özellikle Lenovo VIBE telefonların göz kırpma özelliği ile selfie çekimler yapan ünlüler şimdiden büyük şirkete mesajlarını gönderdiler.Gecede konuklar ilerleyen saatlerde dj kabinine geçen Doğuş Çabakçor’un performansı ile parti geç saatlere kadar sürdü.

Lenova,PC tablet ve masaüstü bilgisayarlarda elde ettiği başarıları akıllı telefon dünyasında da sürdürme amacında, görünen o ki şimdiden önemli bir kitle kazanmış durumda.

Samsung Z1 Sonunda Resmi Olarak Tanıtıldı