YouTuber Deli mi ne hapis cezası aldı!

Deli Mi Ne?

14 Ağustos 2019 tarihinde Beşiktaş Vodafone Park’ta gerçekleşen Süper Kupa finalinde sahaya atlayan YouTuber Deli mi ne hapis cezası aldı. İşte detaylar.

Genellikle YouTube üzerinde çektiği absürt videolarla tanınan Deli mi ne hapis cezası aldı. Hatırlanacağını üzere 2019 yılında Beşiktaş Vodafone Park’ta oynanan Süper Kupa final mücadelesinde Deli mi ne isimli YouTube kanalının sahibi olan Ali Abdüsselam Yılmaz’ın cezası belli oldu.

Hakim karşısına çıkan Yılmaz’a 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Elbette Yılmaz bu hapis cezasını çekmeyecek. Bilindiği üzere belli bir sürenin altında alınan hapis cezaları erteleniyor.

Bu ertelenme süreci içerisinde suçlu farklı bir şekilde tekrardan ceza alırsa iki cezanın toplamını yatıyor.

YouTuber Deli mi ne hapis cezası aldı!

Dolayısıyla şunu söyleyebiliriz. Deli mi Ne bu hareketinden ötürü ceza falan almadı diyebiliriz. 1 yıl spor müsabakalarından men cezası ise yok hükmünde kabul edilebilir. Çünkü zaten salgın yüzünden spor müsabakalarına giriş yapmak yasak.

Hatırlanacağı üzere o dönemde de Deli mi Ne kanalının sahibinin yaptığı bu hareket ağır eleştiriler almıştı. Türkiye’de oynanan uluslararası bir mücadelede sıradan seyircilerin sahaya girmesi pek de olumlu bir olay değil.

YouTube’da izlenme kaygısı ile böyle bir hareketin yapılması tamamen yanlış ve en ağır şekilde cezalandırılması gereken bir hareketti. Lakin şu noktadan sonra yapacak pek fazla birşey yok.

Tesla açıkladı Bitcoin yeni bir rekor daha kırdı