Reynmen vs Hakkı Bulut: Müziğimi çaldın kavgası

Reynmen vs Hakkı Bulut

Reynmen vs Hakkı Bulut tartışması gündeme bomba gibi düştü. Kimse böyle bir tartışmanın başlamasını beklemiyordu. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Türkiye’de iyi ya da kötü bir dinleyici sayısına sahip olan Hakkı Bulut ile Reynmen büyük bir tartışmanın içine girdi. Tartışmanın ana kaynağı ise reynmen lakaplı internet fenomeni Yusuf Aktaş tarafından çıkarılan bir parça oldu. Kızlar isimli bu şarkının Hakkı Bulut parçalarından alıntı olduğu ifade ediliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hakkı Bulut bu parçanın olduğu gibi kopyalandığını ifade etti. Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği ise konuyla ilgili araştırma yapıyor. Bu parçanın Reynmen tarafından kopyalandığı anlaşılırsa tazminat ödemesi yapılacak.

Reynmen vs Hakkı Bulut tartışması büyüyor

Hakkı Bulut tarafından yapılan açıklamalar oldukça ilginç. Kendisi reynmen için popçu mudur rockçı mıdır bilinmez ifadesini kullandı. 1986 yılında Nazlım albümünde kızlar parçası geçiyordu. Hakkı Bulut kendisine ait olan bu parçanın reynmen tarafından kopyalandığını söyledi.

Reynmen vs Hakkı Bulut

Kendisi ve konuyla ilgili biraz düşündüğünü ve onu mahkemeye vermeye karar verdiğini ifade etti. Böylece ilk defa böylesine iki ayrı uçta şarkıcı karşı karşıya geldi. Aslına bakacak olursak reynmen için şarkıcı ifadesini kullanmak doğru olmaz. Kendisi daha çok internet fenomeni olarak biliniyor.

Reynmen hapis cezası alabilir: İşte nedeni ve diğer detaylar!

Hakkı Bulut kendisinden özür dilese bile bunu affetmeyeceğini ifade etti. Şarkı çıkarmadan önce kendisine danışılması gerektiğini özellikle vurguladı. Bilim teftiş kurulu tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şarkının gerçekten kopya olup olmadığı kesinleşecek. Hakkı Bulut mahkemeyi kazanmasına kesin gözüyle bakıyor. Peki siz bu ikili hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.