Yılın en popüler oyunu bakın hangisi oldu: Epic Games açıkladı

Epic Games Store, yeni özelliklerini duyurdu!

Yılın en popüler oyunu sonunda belli oldu. 2021 yılı raporlarına bakıldığında karşımıza son derece ilginç bir tablo çıkıyor.

2021 yılı ile ilgili yapılan yılın en popüler oyunu araştırması sonuçlandı. Geçtiğimiz yıl ile ilgili ulaşılan kullanıcı sayısı ve kullanıcılar tarafından harcanan para gibi birçok detay değerlendirildi. Bu değerlendirmeler sonucunda en popüler oyunlar sonunda veriler halinde paylaşıldı.

Epic Games tarafından yayınlanan rapora baktığımızda FINAL FANTASY. VII REMAKE INTERGRADE oyununun lider olduğunu görüyoruz. 2021 yılının en popüleri seçilen bu oyun büyük bir dikkat çekmeyi başarmıştı. Onun hemen ardından Hitman III geliyor.

Yılın en popüler oyunu belli oldu

Dünyanın en büyük oyun platformları içerisinde yer alan Epic Games, yeni raporlar yayınlamaya devam ediyor. Bu seferki raporunda 2021 yılının popüler oyunları yer alıyordu. Listede üçüncü sırada GTA V var. Onun hemen ardından FAR CRY 6 yer alıyor.

Yılın en popüler oyunu

Tüm bunlara ek olarak Epic Games önemli bazı açıklamalara yer verdi. Şirket öncelikle 13 yeni para birimi ile toplamda 43 para birimi desteği sunmak istediğini söyledi. Yapacağı bir diğer değişiklik ise platformun sunduğu olanaklar ile ilgili olacak. Platformda yer alan her şeyin kolayca bulunması ve en son oynanan oyunların hızlıca başlatılması için güncellenmiş gezinti özellikleri sunulacak.

Acer Predator CG48 Oyun Monitörü yüksek yenileme hızı ile dikkat çekiyor

Yılın en popüler oyunu raporu ile birlikte platformun ayrıca 2022 yılında da ücretsiz oyunlara devam edeceğini görüyoruz. Özellikle Türkiye gibi ülkelerde oyun fiyatlarının yüksek olması nedeniyle bu tür kampanyalar büyük rağbet görüyor. Oyun dünyası ile ilgili gelişmeler yaşandıkça hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.