Yeşil Oppo R9s stokları 2 dakikada tükendi

oppo

Geçtiğimiz günlerde satışa sunulacağı belirtilen Oppo R9s stokları sadece dakikalar içerisinde tükendi. İşte konu hakkındaki detaylar.

Akıllı telefon pazarının son yıllardaki yükselen isimlerinden biri olan Oppo, geçtiğimiz günlerde R9s’in yeşil renki versiyonunu duyurmuştu. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında aynı modelin kırmızı rengini satışa sunan Oppo geçtiğimiz gün de yeşil Oppo R9s modelini satışa sundu.

Şimdilik sadece Çin’de satışa sunulan yeşil Oppo R9s stokları sadece 2 dakika içerisinde tükendi. Firma konu ile ilgili yaptığı açıklamada, hali hazırda bekleyen bir stok olmadığını fakat yeşil Oppo R9s’in ilerleyen günlerde tekrardan satışa sunulacağını belirtti.

Oppo, özellikle son birkaç sene içerisinde Çin’de önemli bir çıkış yakaladı. Dünyanın en kalabalık nüfusa sahip ülkesi olan Çin’de en çok sevkiyat gerçekleştiren 2. isim olan Oppo, yavaş yavaş global pazardaki etki alanını da arttırıyor.

Çinli üretici, geçtiğimiz yıllarda global pazara açılma kararı almış ve belli modellerini dış pazardaki kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Oppo’yu rakiplerinden ayıran en önemli özelliği ise hiç şüphesiz takındığı agresif fiyat politikası.

Oppo’nun cihazıyla hemen hemen aynı özelliklere sahip bir X markkası 300 dolara satılıyorken, Oppo bu fiyatın çok daha altından hizmet sunmaya çalışıyor. Bu durum da firmaya olan talebi arttırıyor.

Şu an Oppo’nun ülkemizde resmi bir şekilde satış yapmadığını da belirtelim. Umarız Oppo’da Huawei ve Xiaomi gibi kısa süre sonra Türkiye pazarında boy gösterir.