Galaxy S8 sistem yazılımı indirilmeye hazır

samsung galaxy s8 plus tasarim

Samsung’un yeni amiral gemilerini test etmek konusunda sabırsızlananlar için bir forumda Galaxy S8 sistem yazılımı indirilmeye sunuldu.

Samsung, geçtiğimiz günlerde Galaxy S8 ve S8 Plus’u duyurdu. Telefonun çıkış tarihi 21 Nisan olarak belirlendi. O zamana kadar telefonu denemek isteyenler ya da çıktığı zaman yüksek fiyatı yüzünden alamayacaklar için Galaxy S8 sistem yazılımı internet ortamında paylaşıldı. Bu sayede meraklıları, Galaxy S8 ile birlikte yüklü gelen uygulama ve özellikleri test edebilir.

Firmanın yeni amiral gemilerinden Galaxy S8‘in sistem yazılımı, XDA foruma yüklendi. Bu yazılım Galaxy S8 ve S8 Plus’ta bulunan uygulamaları içeriyor. Çeşitli sistem ve medya dosyalarını da içeren yazılım 1.11 GB boyutunda. Denemek isteyenler bu yazılımdaki uygulamaları, cihazları root edilmemiş olsa da kurabiliyor.

Bazı forum kullanıcıları yazılımı kendi telefonlarında denemiş ve root yapmaya gerek kalmadan mesaj, saat, video, dosyalarım, Galaxy uygulamaları, Samsung hesabı ve Samsung bulut gibi uygulamaları sorunsuzca yüklemiş ve çalıştırmış. Ancak bazı uygulama ve özellikler an itibariyle çalışmıyormuş. S8’in varsayılan kamerası ve Always on display özelliği, uygulama hatalarına sebep vererek çalışmamış. Kişiler ya da rehber uygulaması, arama yapmaya izin vermiyormuş. Eğer telefonunuza S8 yazılımı yüklemeyi düşünüyorsanız, gelen çağrıları kaçırabilirisiniz. Samsung’un yeni tanıttığı sanal asistanı Bixby de yüklenebiliyor ancak çalışmıyormuş.

Galaxy S8 sistem yazılımı bu bağlantıdan indirilebilir. Ancak bunun resmi kaynaklarca sunulmuş bir yazılım olmadığını belirtelim. Dolayısıyla telefonlarınıza üçüncü kaynaklardan edindiğiniz yazılımı kurduğunuzda sorun yaşama ihtimaliniz var. Bu durumda sorumluluk kabul etmediğimizi hatırlatalım.

Moto G4 Amazon Prime Exclusive için Android Nougat 7.0 güncellemesi geliyor