Yeşil Oppo R9s 1 Nisan’da satışta!

oppo r9s

Son yıllarda önemli bir ivme yakalayan Oppo, farklı konseptler denemeye devam ediyor. Kırmızıdan sonra şimdi de yeşil Oppo R9s satışa sunulacak.

Akıllı telefon pazarında son yıllarda Çinli firmalar önemli bir ivme yakalamış durumda. Özellikle Huawei, Oppo, Vivo ve Xiaomi yerel pazarda olduğu kadar global pazarda da önemli işler başarıyor.

Takındığı agresif fiyat politikasıyla dikkatleri üzerine çeken Oppo, farklı tasarım konseptleriyle de rakiplerinden ayırılıyor. Birçok renk kombinasyonunu çekinmeden modelleri üzerinde deneyen Çinli üretici şimdi de yeşil Oppo R9s modelini satışa sunmaya hazırlanıyor.

Yeşil Oppo R9s, diğer renklerde satışa sunulan R9s’ten teknik özellik bakımından herhangi bir farklılık içermiyor. Oppo R9s gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 625 yonga setinden alıyor. Bu yonga seti içerisinde 8 çekirdekli Cortex-A53 CPU ve Adreno 506 GPU barındırıyor.

Sistemini 4GB RAM ile destekleyen telefonun dahili depolama alanı ise 64GB. 1080×1920 piksel çözünürlüğünde 5.5 inçlik bir ekrana sahip olan cihaz, Corning Gorrilla Glass 5 teknolojisi sayesinde dışarıdan gelen darbelere karşı da hayli dayanıklı.

3010 mAh gücünde ortalama bir bataryadan beslenen Oppo R9s kutudan ilk çıktığında Android 6.0.1 Marshmallow ile çalışıyor.

Hem ön tarafında, hem de arka tarafında 16MP’lik iki kamera bulunduran Oppo R9s’in iki yüzünde de birer flaş bulunuyor.

Yeşil renkli Oppo R9s’in 1 Nisan’da satışa sunulacağı belirtildi. Telefonun fiyatı da diğer Oppo R9s’ler ile aynı olacak.