YEO Teknoloji, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’na Sponsor Oldu

YEO Teknoloji

YEO Teknoloji logosu, 2024 – 2025 sezonunda ulusal ve uluslararası müsabakalarda potanın kraliçelerinin şortunda yer alacak. YEO Teknoloji, dünyada spor ve sporcuların gelişimine katkı sağlamaya devam edecek

Yenilenebilir enerji çözümleri alanında global bir güç olma yolunda ilerleyen YEO Teknoloji, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’na sponsor oldu. YEO Teknoloji logosu 2024-2025 sezonunda ulusal ve uluslararası müsabakalarda potanın kraliçelerinin şortlarında sağ ön kısımda yer alacak.

YEO Teknoloji

Spora enerji katacak

İş birliği anlaşması Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri

Burak Ç. Kızılhan, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi M. Kemal Danabaş, Fenerbahçe Spor Kulübü Kadın Basketbol Genel Menajeri Nalan Ramazanoğlu, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Oyuncusu Olcay Çakır Turgut ve YEO Teknoloji CEO’su Tolunay Yıldız’ın katılımıyla düzenlenen törende imzalandı.

‘Ailemizin yeni üyesi ’

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan iş birliği hakkında şunları söyledi: “Endüstriyel otomasyon, mühendislik ve yenilenebilir enerji çözümleri alanlarında dünya çapında öncü olan YEO Teknoloji, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın şort sponsoru oldu. Ailemizin yeni üyesi YEO Teknoloji’ye teşekkür ediyor, bu iş birliğinin uzun yıllar sürecek bir başarı hikâyesinin başlangıcı olmasını temenni ediyorum. Anlaşmanın her iki taraf için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”

YEO Teknoloji

Törende konuşan YEO Teknoloji CEO’su Tolunay Yıldız, Türkiye’de doğan ve yenilenebilir enerji teknolojileri alanında 30’un üzerinde ülkede proje gerçekleştiren bir marka olarak, dünyada adından gururla söz ettiren Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’na sponsor olmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Artık potanın kraliçelerinin de enerjisi için çalışacaklarını vurgulayan Yıldız şöyle konuştu: “Küçük yaşlardan beri tutkuyla taraftarı olduğum ve aynı zamanda kongre üyesi olduğum Fenerbahçe Spor Kulübü ve yine kurucusu olduğum YEO Teknoloji’nin bu sponsorluk anlaşması ile bir araya gelmesinden dolayı tarifsiz mutluluk duyuyorum.

Son 10 yılda EuroLeague’de 9 kez Final Four oynayan ve son iki yılda da EuroLeague’de şampiyonluk kupasını alarak tartışmasız bu alanda bir numara olan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı ile bir arada olmaktan dolayı gerçekten çok heyecanlıyız.

Marka olarak sürdürülebilir gelecek için “Bizce mümkün” sloganıyla enerji projeleri yürütürken gelecekte de Türk sporunun gelişimine katkı sağlayacak yeni iş birlikleri ile karşınızda olacağız. Tekrar bu iş birliğinin her iki marka için de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Potanın Kraliçelerine önümüzdeki sezon başarılar diliyorum.”

Hedef 2030’da 1 GW kapasite

Marka, gelişmiş enerji depolama çözümlerinden elektrik şebekelerine, yüksek voltaj trafo merkezlerinden yenilenebilir enerji santrallerine, endüstriyel ve ticari tesislerden hanelerin enerji dönüşümüne ve hidrojene kadar farklı alanlarda projeler yürütüyor. 30’dan fazla ülkede 400’ün üzerinde projeyi başarıyla tamamlayan marka, 600’ü aşkın çalışanıyla Türkiye ve uluslararası pazarda enerji verimliliği ve karbon emisyonlarının azaltılmasına yönelik çözümler üretmeye devam ediyor.

YEO Teknoloji, 2030 yılına kadar 1 GW enerji kapasitesine ulaşmayı ve enerji depolama sistemleri yatırımlarıyla sektörde öncü olmayı hedefliyor.

Assassin’s Creed Shadows Ertelendi