Fenerbahçe eSpor Kulübü Duyuruldu!

oER32R

Ülkemizde gün geçtikçe gelişen e-spor, büyük takımlarında ilgisini çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Aces High takımını devralan Beşiktaş, bu yıl karşında büyük bir kulüp daha bulacak: 1907 Fenerbahçe Espor!

League of Legends, e-spor bazında önemli yer tutan bir PC oyunu. Yükselme ligleri, mevsim finalleri ve Türkiye Büyük Finali gibi birçok döneme ayrılmış turnuvaya ev sahipliği yapan ülkemiz, e-sporda gelişen sayılı ülkelerden.
Ligimizde birçok takım bulunduruyoruz. Fakat e-spor dalına adını yazdıran büyük kulüpler olunca, taraftarların coşkusu da bu platforma yansıyor. Bunların öncüsü Beşiktaş eSpor Takımı olmuştur. Kuruluşunun ardından gerek ülkemizde gerekse uluslararası turnuvalarda başarılar gösteren bu kulüp, adından bir hayli söz ettirmişti. Farklı bir dalda bu tür başarıların yakalanabileceğini büyük kulüplere gösteren Beşiktaş eSpor’a bir rakipte Fenerbahçe cephesinden geliyor.
Birçok kez Galatasaray’ın da e-spor işine sıcak baktığı söylentiler arasında dolaşıyordu. Fakat haber Fenerbahçe kulübünden geçtiğimiz günlerde geldi. 1907.org ve Super Massive adlı bir diğer e-spor takımının resmi Facebook sayfasından paylaşılan gönderilerde 1907 Fenerbahçe eSpor resmen duyurulmuş oldu. Super Massive takımının bir alt kulübü olan ve yükselme liginden yeni çıkan takımı olan Super Massive TNG, Fenerbahçe tarafından alındı. Gayet güçlü ve yetenekli oyunculara sahip olan bu takım ayrıca çok genç oyunculardan oluşuyor.
Henüz forma vb gibi duyurular yapılmamış olsa da şimdiden kulübe ilgi bir hayli büyük. Bir yandan da eleştiriler boy göstermeye başladı.Çoğu kullanıcı tarafından “basit” olarak görülen takım logosunu aşağıdan inceleyebilirsiniz.

İlerleyen turnuvalarda taraftarların coşkusunu bizimle paylaşacak olan kulüp, resmi sayfasında bir duyuru da paylaşmış durumda. LoL ligindeki iddialı takımlar arasında yerini alan 1907 Fenerbahçe eSpor’ a başarılar diliyoruz

Google Mezarlığında 8 Ölü!