Apple MagSafe iPhone 16 kılıfları yüzde 14 indirimli

Apple MagSafe iPhone 16 kılıfları yüzde 14 indirimli

Apple iPhone 16 şu anda mevcut ve oldukça pahalı. Şimdi şirketin silikon MagSafe iPhone 16 kılıfları Amazon üzerinden yüzde 14 indirimle 42 dolara satılıyor. İşte tüm detaylar.

Satış, telefonun renk tonuna daha iyi uyum sağlayacak şekilde sekiz renk seçeneği içeriyor. Daha önce de belirtildiği gibi, bu kılıflar Apple tarafından iPhone 16 için özel olarak yapıldı, bu nedenle uyum mükemmel olacaktır. Kılıflar geri dönüştürülmüş silikondan yapılmış ve daha fazla koruma için iç kısmında mikrofiber astar bulunuyor. Bu bir MagSafe kılıfı, yani Qi2 veya Qi sertifikalı bir şarj cihazına yerleştirilerek kablosuz şarj yapılmasına olanak tanıyor. Ayrıca iPhone 16’nın kamera düğmesi de düşünülerek tasarlandı. Şirket, kasanın parmak hareketlerini ileten “iletken bir katmana bağlı safir kristal” içerdiğini söylüyor.

Apple MagSafe iPhone 16 kılıfları yüzde 14 indirimli

Bu kılıf yalnızca standart Apple iPhone 16 için. iPhone 16 Plus, Pro veya Pro Max’e uymuyor. Önceki nesillere ait hiçbir cep telefonunun üzerine uymayacağını da söylemeye gerek yok. Teknoloji devi yeni iPhone ürünleri ile oldukça dikkat çekiyor özellike 14 serisinden sonra çok fazla değişiklik eklendi. Dinamik ada ile bir çok özellik eklenince şirket bu yolda daha fazla özellik eklemeye başladı. Dinamik ada bir çok özellik içerdiği için iPhone cihazlarına bir çok yenilik getirdi. Bu kapsamda yeni cihazlar da daha pahalı olmaya başladı. Ancak yine de satışlar iyi durumda.

Elektrikli Araç Şarj İstasyonları Tehlike Saçıyor: Sahte QR Kod Tehlikesi