Yeni Windows 10 tasarımı büyük beğeni topladı

Windows 10 radikal değişiklikleri

Yeni Windows 10 tasarımı uzun bir süredir Microsoft tarafından düşünülüyordu. Şirket oldukça ilginç bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Hadi gelin detaylara birlikte bakalım.

Microsoft kullanıcıları yeni Windows 10 tasarımı ile ilgili çok fazla haber almasına rağmen bir türlü bunu göremedi. Şirket bu sürümün simgelerinin değişeceğini ve oldukça hoş bir tasarımın ortaya çıkacağını söylemişti. İşletim sisteminde yaşanacak bu değişikliklerin kullanıcılar tarafından beğenilmesi bekleniyordu.

Microsoft özellikle son dönemlerde yaşadığı bazı güncelleme sorunları nedeniyle işleri yavaşlattı. Daha fazla güvenlik kontrolleri yaparak işini sağlama almaya çalışıyor. Yeni gelecek simgeler ile ilgili detaylara bakılırsa buna değecek gibi görünüyor.

Windows 10 değişiklikleri genel görünümü alt üst edecek

Windows 10 çok uzun yıllardan beri sabit simgelere sahip. Bu simgelerin açıkçası sıkıcı olmaya başladığı söylenebilir. Değişimi arayan bu işletim sisteminin kullanıcıları Microsoft tarafından verilecek güncelleme haberini bekliyordu. Yeni gelen detaylara göre klasörler çok ciddi bir şekilde değişecek. Buna göre kullanıcılar klasörün simgesinden neye ait olduğunu görecek.

Yeni Windows 10 tasarımı

Fotoğraflar dosyasını gösteren simge ile müzik dosyasını gösteren simge aynı olmayacak. İkisi arasında büyük ölçüde farklılık bulunacağı tahmin ediliyor. Windows 10 Build 21343 olarak isimlendirilen bu güncelleme aynı zamanda sistematik hataları giderecek. Böylece kullanıcılar daha kararlı bir sürüme sahip olacak.

Windows 10 mavi ekran hatası devam ediyor: Kullanıcılar bu durumdan bıktı

Bu yeni güncellemelerin güvenlik bakımından da önemli bir etki yaratacağı tahmin ediliyor. Böylece güvenlik açığı ortadan kaldırılabilecek. Windows 10 değişiklikleri hem tasarım hem de genel sistem açısından etkili olacak diyebiliriz. Peki siz bu güncelleme ile ilgili ne düşünüyorsunuz?