OnePlus 10 Pro kamerası hayranlık uyandıracak: Fazlasıyla büyük

OnePlus 10 Pro kamerası

OnePlus 10 Pro kamerası sonunda ortaya çıktı. Özellikle son dönemlerde bu cihazın nasıl bir tasarımla geleceği çok merak ediliyordu. Hadi gelin konuyla alakalı tüm detaylara birlikte bakalım.

Amiral gemisi akıllı telefon sınıfında yer alması beklenen OnePlus 10 Pro, kamerası ile ön plana çıkacak. Her cihaz farklı bir yönüyle tanınıyor. Bu cihaz ise daha çok kamera özellikleri ile kendisini ön plana çıkaracak. Kameranın tasarımına bakıldığında bugüne kadar hiç kullanılmayan türden olduğunu görüyoruz.

Yeni gelen görsellere bakıldığında şirketin bu cihazında Galaxy S21 modelinden esinlendiği çok rahat bir şekilde anlaşılabiliyor. Üste biraz boşluk bırakan kare şeklinde tasarıma sahip olan bu model diğerlerini geride bırakabilir. Ön ekranın aksine arka tarafta daha çok kare şekli tercih edildi.

OnePlus 10 Pro kamerası beklentileri karşılayacak

LED flaşlı üçlü bir kamera ile desteklenecek olan bu yeni tasarımda 6,7 inç kavisli AMOLED ekran tercih edildi.

OnePlus 10 Pro kamerası

  • Sol üst köşede delikli bir çentik kullanıldı.
  • Qualcomm Snapdragon 898 SoC ile güçlendirilecek.
  • 12 GB’a kadar RAM ve 512 GB hafıza.
  • 125 W hızlı şarj desteği.
  • 5000 mAh batarya kapasitesi.

Her ne kadar bu özellikler henüz kesinleşmese bile yine de doğruya çok yakın olduğunu söyleyebiliriz. Lansman tarihine çok az bir süre kalan bu cihazın tek soru işareti yaratan tarafı ise işlemcisi oldu. Belki de yeni bir işlemci tercih edilebilir. OnePlus 10 Pro genel olarak belli oldu.

OnePlus Nord N100, yeni bir güncelleme alıyor

Oneplus özellikle son dönemlerde çok fazla yeni tasarım deniyor. Peki sizce bu yeni model ile birlikte şirket popülerliğini artırabilecek mi? Konuyla ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.