Yeni Renault Express Türkiye fiyatları açıklandı

renault express 7

Renault Türkiye Kangoo modelinin yerini alacak olan Express’in Türkiye fiyatlarını açıkladı. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Yeni Renault Express Türkiye fiyatları açıklandı. Kısa süre önce tanıtılan otomobilin Türkiye lansmanı da gerçekleşti. Lansman ile birlikte Renault’un yeni ticari araçlarının fiyatları da ortaya çıktı. Ayrıca Renault Türkiye lansman dönemine özel olarak bir kampanya başlattığını ve 12 ay yüzde 0 faizle 50 bin TL’ye kadar kredi desteği sağlanacağını açıkladı.

Şimdi gelelim yeni nesil Renault Express modellerinin fiyatlarına. Dilerseniz aşağıdan Renault’un yeni nesil ticari araçlarının fiyatlarına göz atabilirsiniz.

Bu arada fiyatlara geçmeden önce şunu da dip not olarak belirtelim. Bunlar ticari araç. Dolayısıyla hususi araç olarak ruhsat çıkarmak istediğinizde fiyatlar önemli oranda artacaktır. Çünkü ülkemizde ticari araçları teşvik için yüzde 15 ÖTV uygulanıyor. Fakat iş hususi otoya geldiğinde ÖTV oranı yüzde 50’ye çıkıyor. Elbette ticari araçların da bazı dezavantajları var. Örneğin muayene süresinin 1 yıl olması. Ya da 1. köprüden geçişlerinin yasak olması gibi.

renault express 4

Yeni Renault Express Türkiye fiyatları açıklandı

Yeni Express Van Joy dCi 95bg
Liste Fiyatı: 169.900 TL
Lansman Fiyatı: 159.900 TL

Yeni Express Combi Joy dCi 95bg
Liste Fiyatı: 194.900 TL
Lansman Fiyatı: 182.900 TL

Yeni Express Combi Touch dCi 95bg
Liste Fiyatı: 199.900 TL
Lansman Fiyatı: 187.900 TL

Xiaomi şimdi de Civi serisiyle geliyor