YouTube bilgisayardan video indirme özelliği aktifleşti: Günaydınlar olsun

YouTube, arama sonuçlarına yeni bir özellik getiriyor

YouTube bilgisayardan video indirme özelliği sonunda aktifleşti. Birçok kullanıcıyı bu özelliği bekliyordu. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen bütün detaylara birlikte göz atalım.

Birçok kullanıcı tarafından beklenen YouTube bilgisayardan video indirme özelliği sonunda aktifleşti. İnternetten bazı videoları fazlasıyla beğeniliyoruz. Kimi zaman bu videolar eğitim içerikli olduğu için düzenli olarak kontrol etmemiz gerekiyor. Ayrıca YouTube platformunda sürekli izlenecek son derece keyifli videolar var.

Dünyanın en büyük video platformu olarak bilinen YouTube yepyeni bir çalışma başlattı. Bu çalışma ile birlikte kolaylıkla video indirmek mümkün olacak. Test aşamasında olan bu özellik şimdilik YouTube premium üyeleri için başlatıldı. Böylece ileriki aşamalarda tüm kullanıcılar bu özellikten yararlanabilecek.

YouTube bilgisayardan video indirme özelliği kullanıma açıldı

Bir süredir YouTube platformu mobil versiyonu üzerinden video indirme özelliğini başlatmıştı. Ancak mevcut özelliğin bilgisayara gelmemesi tepki topladı. Sürekli olarak akıllı telefonlarımızı kullansak bile yine de bilgisayarlar video indirme konusunda ayrı bir yere sahip.

YouTube bilgisayardan video indirme

YouTube uygulaması ve sitesi içerisinde internete gerek duymadan video oynatmayı sağlayan bu özellik bundan sonra sadece akıllı telefonlarla sınırlı kalmayacak. İndirilen videolar bilgisayardan izlenebilecek. Böylece hem telefondan hem de bilgisayardan YouTube videolarına ulaşmak son derece kolay olacak. Eğer bu özelliği kullanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler basit.

YouTube içerik üreticileri ile abonelerin etkileşimini güçlendiriyor: Topluluk gönderileri

YouTube sayfasını açtığınızda “tarayıcınızdan video indir” isimli bir özellik görmeniz gerekiyor. Bu özelliği dene butonuna tıklayarak aktif hale getirebilirsiniz. Denemek istediğiniz videonun hemen sağ alt kısmında indir butonu yer alacak. Bunu kullanarak indirme işlemini tamamlayabilirsiniz. Peki siz bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz?