Yeni Pokémon Cafe açılıyor

poke3

Pokémon Theme – Gotta Catch ‘Em All müziği eşliğinde Tokyo turu yaparken bu cafe’ye uğrayabilirsiniz.

Pokémon, birçoğumuz için güzel bir çocukluk döneminin en unutulmaz isimleri arasında yer alıyor olabilir, ama aslına bakarsanız milyonlarca kişi için bundan daha fazlasını ifade ediyor. Dünya çapında bir fenomen halini alan marka, son olarak Pokémon Go isimli mobil oyunuyla ana haber bültenlerine dahi konu olmuştu.

Ülkemizden örnek verecek olursak, geçtiğimiz sene özellikle öğlen aralarında takım elbiseli, şık giyimli birçok çalışanın ellerinde telefonlarıyla sokaklarda Pokémon avlamaya çalıştıklarına tanıklık etmiştik. Hatta tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de bazı üzücü kazalar yaşanmıştı. Yeni haberimize gelecek olur isek…

Yeni Pokémon Cafe açılıyor

Japonya’nın başkenti Tokyo’da yeni bir cafe hizmete açılıyor. Bu cafe’yi özel kılan ise, Poké temasına sahip olması. Evet, bu bir PokémonCafe. Bu cafe, aynı zamanda PokémonCompany firmasının ilk “sürekli hizmet veren cafe’si” olacak. Açılış için düşünülen tarih ise, 2018 Mart ayı.

PokémonCenter Tokyo DX isimli cafe, ziyaretçilerine lezzetli yemekler ve içecekler sunmayı hedefliyor. Aynı zamanda birçok oyuncak, tişört ve peluş gibi ürünler olacak, küçük çocukların iyi vakit geçirmeleri için özel alanları da olacak. Eğer önümüzdeki sene Tokyo’ya gitme planınız varsa, fırsat bulursanız bu cafe’ye de uğramayı ihmal etmeyin.

Samsung çerçeveleri kaldırıyor. Tam kavisli ekranlı telefonlar geliyor