Google Home Max çıkış tarihi belli oldu

Ekran Resmi 2017 12 01 11.37.04

Akıllı hoparlör sektörüne yön veren isimlerden biri olan Google, pazardaki oyuncu sayısının artmasıyla model yelpazesini genişletme kararı almıştı. 2016’da Amazon ve Google, akıllı hoparlör pazarına önemli bir hacim kazandırmış ve buradaki kar marjı diğer teknoloji devlerinin de dikkatini çekmişti. Apple, Microsoft ve Harman gibi devlerin ardı ardına akıllı hoparlör modellerini duyurması ile birlikte Google’da harekete geçmişti. Google Home ve Home Mini modelleri ile önemli bir pazar payına sahip olan yazılım ve teknoloji devi şimdi ise Google Home Max için gün sayıyor.

Google Home Max, 2018’den önce çıkacak

Google yeni akıllı hoparlörünü Ekim ayında tanıtmıştı. Google yeni hoparlörü için net bir tarih vermese de 2018’e girmeden satışa sunulacağına dair söz vermişti. Fakat Aralık ayına gelmiş olmamıza karşın hala Google cephesinden Google Home Max ile ilgili bir bilgi verilmiş değil.

Yalnızca geçtiğimiz günlerde Google’ın resmi satış mağazasında Google Home Max’in listelendiğine şahit olmuştuk.

Google’ın online mağazasının ardından şimdi de BestBuy, Home Max’i listeledi. Dünyaca ünlü perakende sitesi, cihazın 11 Aralık’ta stoklarda olacağını belirtiyor. İşin garip yanı, Google’ın hala bu konuda bilgi vermiş olmaması.

BestBuy, ürünü henüz satışa sunmuş değil. Ürün sadece listelenmiş ve bir tane “geldiğinde bildir” butonu konulmuş. Yani henüz Google Home Max fiyatı da belli değil. Fakat cihazın 399 dolar civarında bir etikete sahip olacağı tahmin ediliyor.

Google sesli kitap desteği vermeye başladı