Pokemon Masters mobil cihazlar için duyuruldu!

pokemon masters

The Pokemon Company, DeNA tarafından mobil platformlar için geliştirilen yeni Pokemon oyununu duyurdu. İşte Pokemon Masters hakkındaki tüm detaylar.

Mobil platformlar için ilk Pokemon oyunu 2016’da yayınlanmıştı. Pokemon Go kısa süre içerisinde milyonlarca oyuncuya ulaşmış ve hatırı sayılır bir geliri kasasına koymuştu. Şimdilerde Pokemon Go’nun eskisi kadar popüler olmadı zaten bilinen bir gerçek. Hal böyle olunca The Pokemon Company de yeni arayışlara girmiş durumda.

Mobil platformlar için yeni Pokemon oyunu geliyor

Geçtiğimiz gün yapılan resmi açıklamada DeNA’nın mobil platformlar için yeni bir Pokemon oyunu üzerinde çalıştığı açıklandı. Gelecek olan yeni Pokemon oyunu hem iOS hem de Android cihazlar için yayınlanacak.

Pokemon Masters ismiyle duyurulan oyunun temel detaylarının Haziran ayı içerisinde açıklanacağı belirtildi. Oyun için yayınlanan kısa tanıtım metininde ise Pokemon Masters’ın oyuncular için yeni bir savaş deneyimi olacağı vurgulandı. Ayrıca oyunun Pokemon video oyunları tarihinden pek çok ünlü Pokemon eğiticisini içereceği de belirtildi. Muhtemelen yeni Pokemon oyunu online odaklı bir yapım olmayacak. En azından yayınlanan metinden çıkardığımız sonuç bu yönde.

Oyun hakkındaki diğer detayları büyük bir ihtimalle Haziran ayında gerçekleşecek olan E3 etkinliğinde öğrenmiş olacağız. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Pokemon Detective Pikachu 2 duyuruldu