Yeni Pebble Akıllı Saat Hakkında Detaylar

Pebble 575

Akıllı saat pazarının en etkili firmaları arasında yer alan Pebble’ın önümüzdeki yıl piyasaya sürmesi beklenen yeni akıllı saati modüler bir cihaz olabilir.

Şu sıralar teknoloji dünyasındaki hemen hemen her firmanın dikkatini çekmeyi başaran akıllı saat pazarına ilk giren firmalar arasında yer alan Pebble, bu alandaki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl Kickstarter üzerinden yürüttüğü kampanyada başarıya ulaşmasının ardından ilgi çekici akıllı saatler piyasaya sürmeyi başaran firmayı, bundan sonra çok daha sıkı bir rekabet bekliyor.

Pebble_akıllı_saat

Özellikle Google tarafından giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirdiği Android Wear işletim sisteminin yayınlanmasının ardından daha da kalabalıklaşan akıllı saat pazarında Peeble‘ın yarışması gereken rakipler arasında Apple, LG Electronics, Motorola ve Samsung gibi teknoloji devleri yer alıyor. Böylesine güçlü bir rekabeti geride bırakmak için oldukça etkileyici bir cihaz geliştirmesi gerektiğinin farkında olan Pebble’ın yeni cihazı iddialı geliyor.

Konu hakkında açıklamarda bulunan firma yöneticisi Myriam Joire, yeni cihazın daha ince ve daha şık olmasının yanı sıra kullanıcılar tarafından özelleştirilebilir de olacağını belirtti. Joire tarafından yapılan bu açıklamalar, önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen yeni Pebble akıllı saatin modüler bir cihaz olabileceğini gösterdi.

Google Yeni Inbox Uygulamasını Duyurdu