Pebble Time Kullanıcılardan Yoğun İlgi Gördü

Pebble Time 1

Akıllı saat pazarının en etkili firmaları arasında yer alan Pebble’ın yeni saati Pebble Time, Kickstarter’da başlatılan kampanyada yoğun ilgiyle karşılandıç

Son dönemde hızla yükselen giyilebilir cihazlar pazarına ilk yönelen firmalar arasında yer alan ve bugüne kadar piyasaya sürdüğü ilgi çekici akıllı saatler sayesinde Sony, Motorola ve LG Electronics gibi teknoloji devlerini bile geride bırakmayı başaran Pebble, çok yakında piyasaya süreceği yeni akıllı saatiyle de adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Pebble_Time (1)

Pebble‘ın geçtiğimiz haftalarda resmi olarak tanıttığı yeni akıllı saati Pebble Time, çıkışı için gerekli finansmanı sağlamak adına geçtiğimiz ay Kickstarter‘ta bir kampanyası başlattı. Kullanıcılarla üreticileri bir araya getiren Kickstarter’da başlatılan bu kampanya kullanıcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı ve bir ayın sonunda yaklaşık 20.3 milyon dolar toplamayı başardı.

Kampanyanın başlatıldığı ilk günde sadece 49 dakika içerisinde 1 milyon dolara ulaşarak bir rekora imza atan Pebble Time, aynı zamanda Kickstarter’ın en çok para toplayan ürünü olmayı da başardı.

OnePlus OxygenOS’yi Ertelediği İçin Özür Diledi