Pebble Android Wear Bildirimlerine Kavuştu

Pebble 575

Şu ana kadar piyasaya sürülen en başarılı akıllı saatler arasında gösterilen Pebble bugün yayınlanan yeni güncellemeyle Android Wear bildirimlerine kavuştu.

Son dönemde hızla yükselen akıllı saat alanına ilk giren firmalar arasında yer alan ve şu ana kadar beğeniyle karşılanan akıllı saat modelleri piyasaya sürmeyi başaran nadir firmalar arasında yer alan Pebble, bugün kullanıcılarını sevindirecek bir açıklama yayınladı. Kullanıcılarına daha fazla uygulama ve özellik sunmak için sıkı bir çalışma yürüten firma, Pebble kullanıcılarının bugünden itibaren Android Wear bildirimlerine kavuşacağını duyurdu.

Pebble_575

Pebble App’in bugün yayınlanan yeni beta sürümünü indirmek için beta grubuna katılan akıllı saat kullanıcıları, Android işletim sistemli akıllı telefonları sayesinde Android Wear bildirimlerini saatlerden görebilecekler. İnternet devi Goolge’ın giyilebilir cihazlara yönelik olarak hazırladığı ve şu ana kadar LG G Watch, Moto 360 ve Samsung Gear S gibi popüler akıllı saatlerde yer verilen Android Wear işletim sisteminin sevilen birçok özelliğini Pebble akıllı saatlere taşıyacak olan bu yeni güncelleme, hali hazırda oldukça beğenilen saatin kullanıcılar arasında daha da popüler olmasını sağlayacak gibi görünüyor.

Huawei Honor 6 Plus Resmen Tanıtıldı