PlayStation Network ve Xbox Live’in Başı Belada

The PlayStation Network Is Attacked Every Day Sony Says 475175 2

Geçtiğimiz yıl Noel sezonunda saldırıya uğrayan PlayStation Network ve Xbox Live, bu yılda birçok hacker grubunun hedefinde yer alacak gibi görünüyor.

Oyun dünyası için önemli bir dönem olan Noel sezonu geldi çattı. Özellikle yabancı ülkelerde uzun tatilleri beraberinde getiren Noel sezonunda birçok oyunsever konsollarının başına geçecek. Ancak bu oyunseverler bir kez daha kötü bir sürprizle karşılaşabilir. Hatırlayacağınız gibi hacker grubu LizardSquad geçtiğimiz yıl Noel’de PlayStation Network ve Xbox Live‘i hacklemiş ve oyun dünyasına önemli bir darbe indirerek adını tüm dünyaya duyurmuştu.

Xbox Live ve PlayStation Network Saldiriya Ugradi!

LizardSquad bu yıl PlayStation Network ve Xbox Live’i rahat bırakacak gibi görünse de, birçok hacker grubu LizardSquad’dan ilham almış gibi görünüyor. Hacker grubunun geçtiğimiz yıl yaptığı gibi oyun platformlarını hackleyerek adlarını duyurmak isteyen birçok hacker grubu, PSN ve Xbox Live’i hacklemek için harekete geçti. Bu hacker gruplarının başında Phantom Squad geliyor. Phantom Squad dün Twitter üzerinden yayınladığı açıklamayla, PlayStation Network ve Xbox Live’i hedef alacaklarını açıkladı. Bu tehditlerinde ciddi olduklarını kanıtlamak isteyen grup, bu amaç doğrultusunda Steam’e de DDos saldırıları düzenledi.

BLU Life One X En İyi Ucuz Telefon Olmaya Aday