Yeni Nesil Moto E Resmi Olarak Tanıtıldı

Moto E 1

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Moto E’nin daha gelişmiş donanımsal özelliklere sahip yeni nesil versiyonu Motorola tarafından resmi olarak tanıtıldı.

Çinli teknoloji devi Lenovo tarafından satın alınmasının ardından akıllı telefon pazarındaki etkinliğini arttırmak için yeterli desteğe kavuşan Motorola, akıllı telefon seçkisini zenginleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınladığı açıklamayla 25 Şubat’ta yeni bir cihaz görücüye çıkaracağını duyuran Motorola’nın dün resmi olarak tanıttığı bu yeni cihaz, tahmin edildiği gibi yeni nesil Moto E oldu.

Moto_E (1)

Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında piyasaya sürülen ve özellikle Hindistan gibi gelişmekte olan pazarlarda yoğun ilgiyle karşılanan Moto E’nin bu yenilenmiş versiyonu birçok yeni özelliği ve geliştirmeyi beraberinde getirdi. Moto E‘nin qHD çözünürlüğe sahip 4.3 inçlik dokunmatik ekranı yeni nesilde 4.5 inçe yükselitilirken, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen versiyonda olmayan 4G LTE bağlantı desteği de yeni versiyonda kendisine yer buldu.

Moto_E (2)

Yeni nesil Moto E‘nin sadece 3G bağlantı desteği sunan daha düşük maliyetli bir versiyonu da satışa sunulacak fakat bu versiyon donanımsal özellikler olarak da 4G LTE destekli versiyondan düşük olacak. 3G versiyonunun donanımsal özellikleri arasında 1.2 GHz dört çekirdekli Snapdragon 200 işlemci ve Adreno 302 grafik işlemcisi yer alırken, 4G versiyonunun donanımsal özellikleri arasında 1.2 GHz dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemci ve Adreno 306 grafik işlemcisi yer alacak.

Her iki versiyonda da yer alan özellikler ise 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 32 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği, 720p çözünürlükte video kaydedebilen 5 megapiksel arka kamera ve 2,390 mAh
bataryadan oluşuyor. Yeni nesil Moto E‘nin 4G versinonun 150, 3G versiyonunun ise 120 dolara satışa sunulacağı belirtiliyor.

Apple Watch Suya Dayanıklı Olabilir